2011-11-30 ? 21:55:25

:D

Hej mina trogna läsare!, åh mitt liv är så underbart nu för tiden!
Sov hemma hos jempis inatt med beccis igår eftersom vi skulle träffa en präst i mullhyttan. Det var verkligen livets dag! Planerade våran London resa och hade förjävla kul! Natten var det bästa på länge kan jag säga! Gud vad jag älskar folk som pratar i sömnen <333333333333

Red bäris idag på banan och kan nog knappt med ord berätta hur fin hon var :o Började att rida med gramanen, men då behöver man liksom inte kämpa någonting utan hon bara går där perfekt ändå. Så tog av henne den och red utan och kan inte mer än säga att hästen har aldrig gått så bra under den tiden jag har haft henne. GALET, hon var till och med busig och sparkade bakut.

Orkar inte blogga mer, men mår så himla bra nu och vill bara behålla den här underbara känslan! :')
image description
2011-11-27 ? 19:21:30

Hello babes

Svenskatalet klart, för skönt! Ska bara slipa på det lite inför morgondagen och öva in det. Känns som att jag kommer tappa bort mig nu när jag har ett manus, vill egentligen prata utan de, men då ´klantar jag mig väl haha, kommer säkert bli äckligt nervös också :( huhuhu men äsch ska se saker lite mer positivt nu! så det går säkert bra! :)

Lisa red petro o jag bärr, blackie vilade. Så inte så mycket mer om det, men om någon är intresserad av att köpa c-ponny så är min älskling nog faktiskt till salu. Kan inte ha kvar henne längre, klart jag kan, men jag hinner inte med henne så mycket som jag skulle vilja och det leder till att hon tappar muskler osv. Vill liksom inte låna ut henne heller för då känns det som att jag kan ha kvar henne och ta föl på eller nåt, mihihih. Men hon är iaf världens bästa och världens finaste. Hon har vart min bästa vän i snart 8 år, så därför hemmet så sjukt mycket viktigare än priset.. men aja, det ligger ju ingen annons ute eller så, men som sagt världens bästa och finaste ponny!

min kärlek

2011-11-27 ? 00:07:23

-.-

Skrev fetaste inlägget förut men det försvann -.- då blev jag så äckligt sur och stängde av datorn :)
Min dag har vart värdelös förutom min underbara blackie som hoppade3 runt felfritt på 95 andra rundan :')
Kom 3a i KM på Petro, det var 3 startande, behöver jag säga mer?
JAG HATAR ÄCKLIGA KLUBBMÄSTERVÄRDELÖSASKAP. Har vunnit 2 gånger och ramlat av 3 gånger, ena gången bröt jag benet och andra gången skrapade jag upp hela armen! mh livets!

Det började ju så totalt jävla  sämst idag också råkade typ klämma mitt jävla finger när vi byggde banan..... trodde seriöst att det gick av men jag kan ju iaf böja på det, har ju lite erfarenheter av de där & när jag bröt mig så kunde jag inte röra på foten och det gjorde en aningen ondare, hihi så detta är nog ingen fara heheheheh men skönt

bilden är lite skev och det är inte riktigt så stort som dt ser ut, men nästan :') dubbelt så stort som det andra iaf, älskar livet och klubbmästerskap.
2011-11-24 ? 22:40:01

dumma internet

Åhh internet har inte funkat på hela kvällen.. Jag som hade värsta skoluppgiften som skulle vart inlämnad idag som jag inte är klar med eftersom man behöver söka på massa källor och skräp. Åh vilken lärare tror på en om man säger att internet inte fungerade? känns som en klassiker liksom.

Jaja träningen med blackan gick väl.. sådär, stundtals riktigt fin, men annars var hon dum och bråkig idag :( Kollade på massa saker och spände sig i onödan. Sista lilla rundan vi gjorde var riktigt bra men det var ju typ de. Hon ska hoppa P&J på lördag sen ska hon trappas  ner lite i ridningen och få lite "vintervila" Hon har gjort så otroligt mycket nya saker på senaste tiden, så jag tror en vila kan göra gott för henne!

Petro hoppade som en liten prinsessa hemma idag :) superfin verkligen!

gammal bild

2011-11-24 ? 13:35:23

:D

Med den förra texten skriven så känner jag mig lycklig! Jag tycker verkligen inte att det är jobbigt att prata om olyckan eller om min mormor & morfar. Det är bara skönt att få de ur sig ibland! Dom var verkligen världens bästa så är det :D och mycket av dom lever kvar i mig. Världens bästa!

Tänkte snart gå ut och rida petro! täknte bygga upp en liten bana eftersom jag inte hoppat henne på galet länge, och ska ju faktiskt tävla i helgen, daaah KM typ haha :)

Bäris ska också få skutta lite idag tänkte jag och sen blir det träning med finaste black!

2011-11-24 ? 13:13:57

huihiuhui

Hello

Missade skolan idag kan man väl nästan säga.. Försov mig som en liten toker & hade redan missat idrottslektionen & eftersom jag bara hade en lektion till så hade jag hunnit in precis till engelskans slut, ganska värdelöst.

Sitter dock och pluggar just nu iaf. Lite naturkunskap och skriver även på mitt svenskatal. ååh jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Jag har typ valt rubriken ta vara på livet, man vet aldrig när det kan ta slut. Så tänkte jag prata om min mormor och morfar som helt plötsligt bara försvann från mig. Vi var på väg hem från en tävling med petronella och dida i tansporten. Mormor och morfar var med som vanligt och hejjade på mig. Vi stannade på donken på vägen hem & sen rullade vi hemmåt. Den enda skillnaden var att mormor och morfar åkte direkt från mcd medans jag sprang in på macken och köpte tuggummi.

När vi kommer till katrineholm rullar vi ner för en liten backe och då får vi se massa blinkande lampor, ambulanser, brandbilar osv. Var väl inte så mycket mer med det innan det slog mamma att dem var före oss. Hon tar upp mobilen och ringer till morfar. Mobilsvar. Hon rusar ut och springer mot olycksolatsen, där blir  jag emelie 11 år kvar i bilen med varningsblinkerna på. Det tar lång tid och ingen mamma kommer tillbaka, jag kliver ur bilen och klättrar upp i ett dike. Såg då en bil som liknade deras. Jag började skaka, inte av att det var flera minusgrader, jag var i chock jag började förstå att det var dem som hade krockat.

Mamma kommer tillbaka skrikandes, krossad, föörstörd & skriker att dom är döda. Fast det visste hon inte då. Efter en timmas väntan kommer polisen och bekräftar att paret i den gråa bilen har avlidit. Min mormor och morfar alltså. Dom två personer som betydde mest för mig förutom min mamma. Nu var dom bara borta. Utan förvarningar, sjukdomar eller liknande.

Även om det kanske inte fick mig just då att inse att livet verkligen är något man måste ta vara på, så är det något som har kommit med tiden. Det är det jag vill få ut med mitt tal. Att man inte borde lägga så stor vikt på små saker. Jag tycker man ska leva fullt ut varje dag. För du vet aldrig när det kommer att ta slut.

Hoppas bara att jag inte kommer bli nervös och inte få ut något av talet liksom. Glömma flera rader osv. Men förhoppningsvis kommer det nog att bli bra!

Världens bästa Mormor!!!!!! Glad över dem åren jag fick mer er.

2011-11-23 ? 19:02:05

Finns absolut ingen bättre


Mitt allt föralltid
2011-11-23 ? 17:30:27

Åsikter, arg, osv osv

Hello

Tänkte bara dra mina ridpass lite kort, red petro och bärran barbacka på banan. Båda var väldigt fina, dock red jag inte bärran så länge, utan skrittade och travade bara. Petro skötte sig fint som vanligt! Galet hur bra hon går barbacka. För varken min sadel eller Lisas sadel ligger bra på henne :( & jag tror det har mycker att göra med att hon stannar lite med Lisa. Hon har ju haft det problemet förut och då bytte vi sadel, men sen tyckte jag att buteten låg bra på henne och det funkade, så då sålde vi hennes sadel eftersom den var på tok för liten för mig och det funkade ju. Men nu på sista tiden när jag sett Lisa rida så har jag sett att hon kortar upp steget sjukt mycket, så nu har jag ridit henne barbacka i några dagar och hon är som en helt annan häst, magiskt fin! världens bästa petrooos, så får försöka rida henne så mycket som möjligt barbacka & så får vi se om hon blir såld så får nästa ryttare köpa ny sadel liksom eftersom vi vet vad hon behöver, men känns ju lite onödigt för oss att lägga pengar på. buuuuseälsklingsponny, finns ingen bättre.

Nu till mina åsikter, tänkte skriva lite om mina åsikter kring rida med/utan hjälm.
Varför jag ens kom och tänka på det var för att båda mina hjälmar olyckligtvis blev kvar i mammas bil igår & hon kommer inte hem förens sent idag, så om jag ville ha mina hästar ridna så fick det bli utan hjälm. Dock fick blackan stå idag eftersom jag ALDRIG skulle sätta mig på den hästen utan hjälm.

Men jag tycker att det är så sjukt jävla onödigt att sitta o rida utan hjälm och jag hoppas att nästan alla som gör det skulle ramla av och slå i huvudet riktigt jävla hårt.. Kan säga att jag kände mig så töntig idag när jag redan utan hjälm, asså jag tycker att det är fjolligt. Visst att man kanske fryser om sina stackars små fula öron på vintern och använder mössa istället #bullshit. Lika töntigt. Hoppas att ni och trillar av och slår i huvudet.

Som sagt jag har ridit lite utan hjälm då & då, verkligen inte ofta. Händer på ungefär sånna här dagar om jag skulle glömt min hjälm någonstans osv. Inget jag är stolt över och det kommer absolut inte att hända fler gånger än just sånna här dagar,

Så som ett litet avslut tänkte jag väl bara skriva att jag hoppas att alla som rider utan hjälm för att dem tycker att dem är coola, fryser om öronen, eller tycker hjälmen är obekväm - ASDFGHJKLÖXDCVBNM; Hoppas ni trillar av och slår ER HÅRT PUNKT

2011-11-21 ? 22:27:42

Bilddagboken

HAHA blackie som typ 3-4 åring, gud så ful hon var  haha.
Blackiiiie &lt;3333
¨
BLACKAAAN &lt;333

OCH ALLA TRE &lt;333
blackie, lillis (rip) dropps
I dag red jag Petroo :D <333333 Hon gick bra, men ja skritta å trava bara ;) Petro är jättefiin! men ja ser ASTJOCK men min jacka är faktiskt ASTJOCK Oxåå xD hahah
miniiii
Du är bässt Fjonken (L) <3
 R&auml;kanhoppet
B&auml;&auml;st
S&ouml;&ouml;&ouml;tnosen &lt;3
ragazza
Viiii vaaann f&ouml;rsta omg&aring;ngen :D:D:D:D&lt;3 b&auml;&auml;&auml;&auml;st!!!!!!!!!!  Patricia,Jag,Kristin,Emelie L :)
Liten (:
Min s&ouml;&ouml;&ouml;taste Ponny EVER DIDA FOREVER saknar dej s&aring;&aring;&aring; :*(
lite udda bild p&aring; meej men DIDA &auml;r fiinast &Aring; jag saknar den ponnyn s&aring; inihelvete :'( &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3
HAHAHAH ASSSÅ SKÄNKELN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petroo f&aring;r nya smeknamn en g&aring;ng i vecka typ :P :) &Auml;lskar dejj &lt;3
HAHAH asså herregud, älskar att jag aldrig raderade min bilddagbok, finns så sjukt mycket roliga & otroligt gamla och fula bilder. En jävla massa kärlekstexter till mina hästar också!!
2011-11-21 ? 19:20:23

Im back!

Hola amigos, eller nåt, vet knappt vad det betyder men jag är tillbaka!
Tror dock inte jag kommer att skriva om alla mina ridpass hit o dit & hej och hå. Inte än iaf. Det kanske jag börjar med när det är jullov.
Men tänkte bara säga att blackan har vart iväg på sin första pay and jump. Hon skötte sig så himlahimla bra! Hon gick på transporten hemma på direkten, vi kunde tränsa henne i transporten & hon stod lugnt och fint när vi skulle sadla, åh bästa! När jag hoppade upp på henne så var hon självklart otroligt spänd, men inte så konstigt kanske eftersom det är andra gågen hon är borta på ett nytt ställe & första gången hon fick se så mycket olika saker. Så kan säga att hon blev så otroligt mentalt trött haha.

Fick hoppa fram på ett räcke utomhus, för annars var det bara en liten plätt i ridhuset att hoppa fram på. Så det sög, men inne på banan tycker jag hon skötte sig bra! fick ett "stopp" på trean, hon kollade på den jättemycket, men sen hoppade hon fint och var felfri!
Sen var det en ganska lång väntan till 90, så kan säga att hon var helt slut när vi skulle hoppa 90 och trött blackan = sur hest. Så då sparkade hon lite och höll på. Så kom inte fram till 3an på direkten, men sen hoppade hon den fint, sen rev hon ett hinder också  eftersom hon absolut inte orkade lyfta haha och jag kan inte hjälpa henne hela tiden heller.

Men jag är så sjukt nöjd och nu är debuten gjord. Att hon inte var "klockren" i hoppningen bryr jag mig inte det minsta om, herregud hoppa vet vi att hon kan. Hon måste bara ut och få se saker för att mogna och kolla av sig liksom. Sen kommer nog alla bitar falla på plats, åh fina fina häst!

Hihi och att hon inte brydde sig det minsta om läktaren och allt folk var ju inderbart skönt!

2011-11-14 ? 18:47:00

Pause

Tar en så kallad bloggpaus, är tillbaks om ca 1 -2 veckor!

Pussss

2011-11-13 ? 18:25:54

ledig imorn

Göttans att jag är ledig från skolan imorn, för skönt, slipper den här äckliga söndagsångesten! :)
Vaknade som sagt upp hemma hos Lisa, hahah Hussfamiljen känns nästan lite som min extrafamilj, så nu har jag blivit "storasyster/barnvakt" åt Lilla Lisa ;)))) hahahh Nej men trivs mycket bra där! :)
Var med Lisa och My när dom red, sen följde jag med till deras farmor och käkade HAHAAH då låter man ju nästan som en familjemedlem när man får följa med till farmor & farfar och käka mat ;D

Sen åkte vi hit och red, red ut i skogen, lisa på petro, jagg på blackie o mamma på bärran! gick mycket bra vi red ut en sväng och sedan red vi alla på banan också.

Orkar inte blogga med har huvudvärk, fick äcklig mat och vi har inget o dricka hemma :(((((( Eftersom jag inte dricker vårat hemmavatten, så är på rätt dåligt humör nu..

saknar sommaren så otroligt mycket :((((((((((((
2011-11-13 ? 00:10:10

hos familjen Huss

hej bloggis, har vart fullt upptagen sedan igår men nu är jag tillbaka ;)
Igår var det en galen utekväll med mina fina! dock höll det på att bli bråk mellan en invandrare och mig bara för att jag inte ville säga mitt namn osv riktigt tard vill jag lova.
Somnade väl vid 4 & var i skolan 10 i morse! fuck life skola på en lördag liksom.
Har vart grymt seg hela dagen men eftermiddag/kväll har jag spenderat hos Hussarna med donken, marängswich eller hur det nu stavas o massa gottti med film o grejer!
Men nu ska vi snart sova, hörs imorn(idag)

puss
image description
2011-11-10 ? 20:57:26

träning,

Blackie var helt mango i början. Hon for omkring och började sparka lite o göra lite bockhopp osv.. Lät henne få galoppera av sig lite där i början och så småningom lugnade hon ner dig. Tycker att hon skötte sig riktigt bra efter det. Hon hoppade murmatta för första gången utan stopp! :D dock stannade hon på den en gång sen, men det var ett ganska stort missförstånd. Annars var det inget speciellt som hände, men pressade henne lite mer och fick ihop henne! :)
Underlaget i ridhuset är fortfarande väldigt nytt så därför hoppar vi inte så mycket än vilket passa utmärkt för blackie eftersom hon mest bara ska tränas att gå i ridhus. Känner mig dock ganska spänd på hur första pay&jumpen ska gå då ho vill krypa ur sig själv när någon kommer för nära henne. Pluttis
Jaja här har ni iaf en liten kort film från träningen. Typ sista grejen vi gjorde och hon var lite trött. När jag sen tog om oxern hoppade hon jättefint :)
2011-11-10 ? 16:23:25

Mango

Tog mig aldrig i kragen och gick aldrig ut och red två hästar, heheh däckade och sov som en prinsessa med världens äckligaste dröm, så jag har sprungit igenom hela skogen och legat gömd i några buskar......... drömmar säger jag bara.

Jaja nu fick jag lite brått ut, blackie måste in. Träningen börjar halv 7 men vi tänkte börja lasta 20över 5 hehehehhehe :)
2011-11-10 ? 13:16:28

Hoooooolaaa

Chilldag i skolan, slutade ungefär vid 11! Göttit, just nu ligger jag och vilar lite och spelar temple run! Ska snart ta mig i kragen och gå ut och rida 2. Sen blir det träning med blackan :)

2011-11-09 ? 21:25:31

:)

2011-11-09 ? 20:05:43

3km

Heheh vart visst en springtur, pallar inte att det går så sakta innan man kommer upp i några kilometer så sprang istället.
Kändes gött, hann med 3 kilometer nu innan bonde!

heheh sådär högt hoppade vi i början av sommaren, dock var vi tvugna att gå med henne över bommarna innan annars totalvägrade hon att gå över dem ;d gosiiis

2011-11-09 ? 19:23:17

Onsdag

Skolan tar verkligen död på mig just nu. Inte allt plugg, men att behöva gå upp så sjukt tidigt varje dag & sen hålla igång tills man går och lägger sig. Hinner inte med bloggen så mycket som jag skulle vilja.

Red gulleblackis på banan & hon var jättefin och snäll! Hon sparkade inte en enda gång äve fast jag pressade henne ltie mer vissa stunder. Red dock inte speciellt hårt eftersom hon ska träna imorn. Tänkte lite på det som Lennart sa igår & försökte rida lite på det viset.
 Han tyckte till exempel att jag skulle höjja mina händer lite och så kortade han mina stigläder ett hål. Blir ju ganska stor skillnad bara det. Han tycker liksom att man ska vara ganska lätt i sdalen och inte krångla så mycket och rida framåt haha. Inte störa hästen efter hindren utan låta den landa och galoppera ett tag innan man börjar ta i den osv.
Men det funkade bra med atr rida med händerna lite högre och man får faktiskt en mycket mjukare inverkan i handen.

Red bärris barbacka sen, gick dock inte lika bra. Hon var jobbig och stetade emot mig så red henne bara lugnt i alla gångarter och jobbade igenom henne ordentligt i skritten på slutet.


Bärran och hennes förra ägare Anna!¨



Nu blire PW på bandet....... tjarååå tjockis
2011-11-09 ? 19:12:25

Kommentarer

moa  - är din iphone 4s bra?:D äre stor skillnad mot 4an?

Det som är skillnaden är väl typ att funktionen siri finns, annars vet jag inte riktigt, finns nog bättre sidor på internet att läsa om det eftersom jag själv aldrig haft 4an :)

Anonym - har du aldrig ridväst?:D

Jo jag har det alltid när jag tävlar eftersom det är lag på det. Dock blir jag young rider nästa år & då slipper jag västen! Rider även med den hemma om jag rider på hästar jag känner mig osäker på. Händer dock inte så ofta eftersom jag tycker att man blir klumpigare med väst på även om min är väldigt skön:)

   
   
2011-11-08 ? 22:21:05

Mobilblogg

Ledsen men har inte hunnit blogga, eller jo men jag har så mycket just nu så jag inte ens orkar starta datorn... Men lovade ju att jag skulle berätta vem jag vart och tränat för och det var Lennart Lindelöw, tycker att träningen var riktigt bra! Inte riktigt som jag är van vid men jag vill utvecklas och testa på nya saker! Så ska börja träna för honom nu med bärran:) testa några fler gånger osv. Fick några bra tips att träna på och saker att tänka på. Orkar inte rabbla upp det nu från mobilen men kanske kommer imorgon. Dock gick han inte direkt ut så hårt utan ville nog bara skaffa sig en uppfattning om mig nu första gången. Tycker jag är bra och därför vill man ju komma dit fler gånger osådär! Vi hörs imorn istället pallar inte mobilen mer ;)

2011-11-06 ? 23:25:30

Planering

Precis duschat & allt det där. Skola imorgon = ni kan lika gärna döda mig. Har inte öppnat en endaste liten bok under lovet fast att jag haft massa att göra. Gött känner ingen ångest än i alla fall. Jag som precis tyckt att det blivit roligt att blogga igen men tänkte dra upp hästarnas planering lite för denna vecka.

Bärran

Måndag - Chill på banan, lösgörande.
Tisdag - Träning nannanana, för vem får ni veta på tisdag.
Onsdag- Skogen
Torsdag - banan
Fredag - vila
Lördag - banan
Söndag-skogen

Blackie

Måndag - banan
Tisdag - vila
Onsdag- chill på banan + skogen
Torsdag - Träning för Eva
Fredag - vila
Lördag - skogen
Söndag - Banan

Petros planering vet jag inte riktigt hur den ser ut. Hon kommer ju lite på undantag nu & sen så vet jag inte vilka dagar Lisafisa har tänkt att rida hihi :) Men hon ska ridas så mycket som möjligt i alla fall.

Nu ska jag sova, natttttttttti
2011-11-06 ? 20:49:05

Buse!

Hihi här kommer en till film på min fina! Hon är så grymt rolig att rida, det händer alltid något nytt på den där hästen. Hon får sina små ryck men det är verkligen så tydligt när hon ser ett hinder att hon fokuserar och gör sitt jobb. Jag älskar att jag bara kan säga att hon är min & ingen i hela världen kommer att kunna ta henne ifrån mig utan min vilja. Åhhh finaste! 



Från det ena till det andra så måste jag verkligen skaffa spotify premium nu, får damp på att jag inte kan lyssna på mina favvolåtar längre -.- :(
Ska även försöka få upp filmerna från båda 130:isarna på bärran.
2011-11-06 ? 18:49:29

Min bästa!

Vet absolut inte vad jag skulle ta mig till utan min underbara mongohäst. Hon var så himla fin idag. Hoppade henne lite hemma & gjorde lite lydnadsövningar. På slutet hoppade vi en ganska högkombination. eller det var högt för att vara på blackie. Men vi kände att vi var tvugna att få upp henne lite på höjden då hon nun börjar tycka att det är urtråkigt att hoppa så låga hinder när hon bara behöver gå över. Så här har ni några språng. Kommer även lite mer filmer när jag väl fått upp dem på youtube. Dock blev denna uppladdad med någon sämst kvaliteé menmen.


Skrittade ut petro tillsammans med mamma och bärran också!
2011-11-06 ? 16:51:25

Åhhh :'(


Fyfan så jävla hemskt. Usch finner inga ord.
2011-11-06 ? 16:43:52

RIP Hickstead


En legend har dött. Vila i frid finaste hickstead.
2011-11-05 ? 21:12:40

Nytt pannband

2011-11-05 ? 18:25:17

Så lycklig!

Spenderade hela eftermiddagen ute i stallet & jag började med att rida blackie.
Hon var helt fantastisk. Så mjuk & lydig men framförallt snäll & positiv. Red mycket lydnad att jag skulle ta en förhållning & lätta fort och så ska hon sakta av. Allt det gjorde hon fint, hon lyckades även med några klockrena byten idag :) duktig "bebis" asdftghjklö fick bara lite damp på en viss person i tanken. Negativa dumbo äru.

Sen red jag min absolut finaste prinsessa! Petronella. Herregud skulle kunna ge upp mycket för att ha en storhäst som är precis som hon. Finns tusan ingen finare. Det är bara hoppa upp & pilla lite så har jag en mycket gullig liten otroligt välriden ponny. Shiiit vad fin hon var idag. Hon fick jobba mycket i låg form för att få upp ryggen och arbeta ordentligt med musklerna.

Nu när beslutet ändå är taget att hon ska säljas så har jag absolut ingen aning om hur jag ska klara mig utan henne. Jag pratar om det så ytligt som om det inte vore det minsta jobbigt för mig. Men jag kommer ju bryta ihop totalt. Att inte möta hennes fina uppsyn direkt när man kommer till stallet & massa vardagliga saker. Hon har liksom vart min bästa vän sedan snart 8 år tillbaks. Jag önskar verkligen att jag skulle kunna få spola tillbaka tiden & uppleva alla fina minnen vi har tillsammans igen.
Som sagt kommer bryta ihop totalt. Att bara inte kunna säga min Petro längre, fast tror jag kommer forsätta säga det även när hon är såld, en del av henne kommer alltid att förbli min.
Min älskade, fina, bästaste älskling. Du är mitt allt!

Ingen är så bra som du. Du har lärt mig det mesta & det är dig jag har att tacka att jag tagit mig dit jag är idag.

2011-11-05 ? 14:49:01

resultat

130 - 4 fel. Skitpeta tvåan idag med. Det var synd för allt annat var bra!, men fick henne inte riktigt runt vänsterskänkeln & då kan hon lägga ut vänstersidan lite och då tappar hon vänster fram i språnget och peta med dig hindret. Sen tycker jag att jag red bra och tog rätt beslut genom hela banan. Det är så skönt att hon är "tillbaka" däe hon ska vara. Hon hoppar upp sig fint tar alla möjliga lägen osv. Fiiiina häst!

Eftersom hon vart så fin den här helgen nöjer jag mig där och skippar 135 imorgon. Känns bra att sluta när man är riktigt nöjd & jobba vidare nu. Har verkligen fått massa beröm den här helgen & det är så himla kul. Åhh har världens bästa känsla!

Nu chillar jag lite hemma, men ska snart hoppa i mina vardagsrudbyxor och ut och rida på stjärnan, (blackiiiie)

2011-11-04 ? 23:40:42

2km på löpbandet, check

Efter massa gottigott kändes det underbart att springa lite. Har inte sprungit på flera dagar, men har haft knasigt ont i en muskel i låret?! Så mjukstartade med 2km idag då så får jag öka på det allt eftersom.
Var på marieberg förut efter tävlingen, eller ja efter att vi vart hemma o lämnat bärran o allt dedär.
Hittade massa fina saker & blev massa mycket mer fattigare.
Köpte iaf;
Ett par tjocka handskar från hööks,
Ett par vanliga ridhanskar eftersom jag har tendens till att slita ut alla.
Paddar att ha när man lindar benen på hästen.

Sen köpte jag massa kläder, eller en del iaf. Typ en poncho, jeansskjorta, linne, skor,typ genomskinlig randig tröja & en asstor jättemysig grå tröja. tror det var allt. Riktigt nöjd med mina köp!

Nu ska jag hoppa i duschen, sova & tagga inför morgondagen. Pusss på er

Är jag inte underbart vacker? :')

2011-11-04 ? 19:54:12

svar på tal

Anonym - hur lastar ni? piskar ni på den elr kör lugn metod?:D

-
Bra kommentar faktiskt!
Alltså på den hästen är vi tvugna att vara otroligt lugna, snälla, klappa på henne typ. För om man väl börjar bråka med henne så reser hon sig rakt upp & sticker.
Igår provade vi faktiskt alla metoder kan man väl säga, vi började med att vara snälla mot henne & "vänta ut henne" men det funkade inte, då tog vi fram pisken bara för att få någon slags reaktion typ. Men det räcker med att man kommer 3m ifrån henne med den så reser hon sig och försöker sticka. Så att piska på henne finns alltså inte ens på kartan. Dock skulle vi nog aldrig göra det heller även om hon "accepterade" en pisk typ.´
Så vi använder oss av metoden att vänta ut henne,lugn metod alltså:) finns inte så mycket mer att göra, det handlar bara om att hon är så fruktansvärt envis & delvis ovan att åka transport.
Men igår började jag faktiskt att tappa tålamodet & började skrika lite på henne och precis efter jag "skrikt" Ditt jävla cpäckel jag få snart ett jävla psykbryt och slår ihjäl dig om du inte går på" ursäkta språket hehe men när jag sagt det gick hon raka vägen på.

min otroligt fina älskade mongoliadhäst!
2011-11-04 ? 19:44:26

Resultat

dumma iphoneapp som inte funkar helt som den ska för mig :( mitt inlägg kom iaf aldrig upp.

Hoppade en 130 idag inne på öfk, galet chill att det är så nära. Mina förberedeleser blev ju inte dem bäst alltså, hahaha vi skulle åka vid 9;15 och jag klev ur sängen 9;00. Jo men gött mos. Trodde jag skulle till skolan & att det var därför mamma tjatade som en liten gnu. HAHAHAH Men vi hade ju egentligen inte bråttom men det var ju det att jag skulle hinna gå banan innan klockan 10, vi åkte vid halv 10 & jag hann gå banan på 5 min, mihihi göttit. Sen var det chill, knoppade o fixade bärran där, sen var det dags för start & ja vad ska jag säga, på framhoppningen hoppade hon finare språng än vad hon någonsin gjort. Alltså på oxern hoppade hon magisk & sista sprången kabaaam va fin hon var!

Hon var lika fin inne på banan också dock rev hon tvåan, hon får faktiskt ta på sig den lite, för vi kommer inte fel utan hon skruvar sig bara lite konstig i språnget, men resten av banan bara flöt på & jag red framåt o hejohå. Brukar alltid rida på ett mer på alla distanser med henne eftersom hon vart så seg -.- men idag red jag rätt på precis alla :D både 5&6 galoppsprång. Åhh är så sjukt nöjd! jag som skrev värsta inlägget för ett tag sen om att jag typ inte ville ha kvar henne & att jag typ inte kunde få ur henne mer liksom. Men som det kändes idag är 140 no problemo, dooooooock är hon i riktigt bra form nu, verkligen jättefin, och den är tyvärr ganska svår att hålla på henne, men nu kör viii på så får vi se hur det går. Bäääääääääästa B!

gosisen har blivit lindat & fixad inför morgondagens tävling.
2011-11-03 ? 21:24:06

Torsdag

Tjollahopp i lingonskogen. Tränade med blackie förut :) tog en timme att lasta hästjäveln när vi skulle åka. På träningen var hon iaf duktig eftersom hon aldrig vart inne i ett ridhus så var hon väldigt spänd i början. Men annars tyckte jag att hon skötte sig toppen! Och det tog bara 5min att lasta när vi skulle hem. Götttttt. Red bärran hemma sen och hon kändes fin inför imorgon! Har även putsat lite oså. Dock tycker jag att det blir så avslaget när tävlingen är så nära och man inte alls bwhöver åka så tidigt. Men får se till o tagga till imorgon :)

2011-11-03 ? 12:38:13

Planer

Dagens planer;
Första ska jag fixa mig lite nudlar o käka, sen är det heldag i stallet. Bärran & Petro ska ridas, bärran ska klippas, grejer ska smörjas osv. Sen ikväll är det träning med blackie på örsta.

Somnade klockan 06;00 hos felicia och sov till 11:00, hehehe gött. massa bra är du! Pa3 var helt okej, asså tyckte den var rätt tråkig och hade egentligen ingen handling. Men tooooooby var lite creeepy.

Jaja ni får hade så bra tjingeling

2011-11-02 ? 21:14:40

Bio

Sitter i biosalongen nu med Felicia och väntar på att paranormal activity 3 ska börja. Typ döda mig tack! Kan bli mycket spännande eftersom jag aldrig kollar på skräckfilmer vill bara hem och tagga inför tävlingen och springa på mitt band :((((

2011-11-02 ? 12:26:01

Onsdag

Hejsansvejsan!:)

Hihi nu är jag redan tillbaks och tänkte uppdatera lite. Lisa kom vid 10 i morse & så sladdade vi banan, käkade lite frukost osv. Se red vi. Hon red petro & jag bärran. Det gick bra för oss bägge tycker jag. Bärran känns ovanligt taggad, men red över lite bommar och småhinder osv. Jobbade med formen och allt det vanliga. Imorgon blir det ett chillpass på banan bara så att jag känner att hon är helt loss osv, sen ska hon även klippas imorgon ;D för tråkigt.

Nu tänkte jag snart ut & rida blackie lite, för imorgon ska hon träna. Efter hon ridits så är det bara fixa sig litegranna och typ dra till felicia och sen vidare till stan för att shopppppa!!! & troligtvis bio :) böööh måste bara säga att jag typ tror jag har en inflamerad muskel i låret :o för ont :(

2011-11-01 ? 19:49:25

Bloggq

Hej allesammans, jag har blivit världens sämsta bloggare men jag orkar inte uopdatera hela tiden. Så får se om jag får suget tillbaka snart :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!