2011-09-29 ? 22:50:06

Blackie film


hihi min plutt, det här var det sista vi gjorde så hon var ganska trött men jag tycker ändå att hon gör det bra! Hon överhoppar sig inte lika mycket längre vilket också bara är positivt :) Kommer bli riktigt kul och se hur hon kommer att bli i framtiden, min bara min knäpphäst!
Tack My för filmen :D
2011-09-29 ? 21:12:06

TRÄNING

Blackan fick alltså träna idag, vi kom något försent för det tog typ 20 min att lasta henne och sen hade jag glömt martingallen. Men det gjorde inte så himla mycket eftersom hon ändå inte kan vara med på hela träningen hela tiden, för så mycket kondis har hon inte än. Hon var lite knasig i början och hoppade o for runt. Men hon lugnade sig tillslut och fick gå med de andra på volten. Hon gjorde det mesta riktigtriktigt bra idag! Hon blir som en ny häst när hon kommer hemifrån & får börja tänka lite. Sen hoppade vi en massa olika övningar, och hon var så himla fin! mitt hjärta. Idag fick hon även hoppa lite högra och trehinder på raken, med 5 & 5 galoppsprång i mellan osv. Men jävlar vad speciell hon är,  ska nog fasen skriva ett inlägg om det lite senare så ni får reda på hur hon verkligen är, för normal de är hon inte. hahah sen om det är bra eller dåligt får tiden utvisa ;)

Lisas syrra My filmade även så när hon lagt upp det på YT så kommer filmen upp här direkt!:)

Var hur nöjd som helst efter träningen och så skulle vi bara lasta och åka hem, tror ni hästfan går på eller? NEJ DET TOG EN TIMMA. Bara för att hon är så jävla envis -.- men vi kom ju hem iaf.

Fick rida bärran skitsent när jag kom hem också..  Men som tur så var hon så himla fin och allt bara klaffar och jag veekligen rider hela tiden, min sits har blivit galet mycket bättre, hela jag hänger ihop o ne fan det kändes jäkligt bra! Red bara i ca 30-35 min eftersom det blev så sent, men så fin som hon var kunde jag suttit där en timma till :')

orkar inte med bild, sorry
2011-09-29 ? 00:18:47

ångest.............

Bläää en här dagen kan dö :( och klockan är 00:15 just nu och jag måste forsätta med mitt pluggande, har jag sagt att jag hatar skolan?
Nej men den här dagen har bara vart skit (förutom  bästa lilla lisa som red petro grymt bra idag & bärran<33333333333 som är världens bästa)
Vill bara lägga mig och typ gråta för egentligen ingen speciell anledning. Men det blir för mycket ibland bara.

världens bääääääääääästa!


visst att hon är fin på dena bild, men hon var helt cp-mongo idag :( trot att det är nåt knas i munnen på henne igen för så fort jag tar en liiite lite hårade förhållning så blir hon så jävla pissed off så man får en svans i huvudet........................

2011-09-27 ? 22:07:56

GOD NATT

Nej hörrni nu är det fasen sängdags, fixade ihop en pp lite snabbt förut till redovisningen imorgon(den som vi egentligen skulle haft idag) Ska bara packa ihop lite träningskläder till fysen imorgon och plugga lite naturkunskap sen blir det sova.

Känner att jag måste ha en plan inför imorgon för att hinna med allt, nu när det börjar mörkna så himla tidigt :( Så rider nog bäris direkt efter skolan (om jjag hinner & Blackie tillsammans med Lisa och Petro vi halv 5, och om jag inte hunnit med bäris innan så blir det henne DIREKT efter. haha jaja
GOD NATT :D

2011-09-27 ? 19:43:50

Jävla FUCK 3 -.-

Min mobbe har inte funkat på hur länge som helst, hela 3s system ligger tyligen nere, strömavbrott någonstans  i Stockholm i en driftcentral. KUL.

Har bara ridit blackie idag och det gick verkligen inte. Hon var på så sjukt dåligt humör, började sparka och verkligen dumma sig sådäär. Så när jag fått igenom hennes sparkar oså så skrittade jag och travade henne lite, så jag red typ 20 min. hahha hopppas hon är snel imorn! :)
2011-09-26 ? 22:36:14

4. Det här är jag bra på

Jag antar att det är inom ridningen dom menar och något som jag faktiskt är väldigt bra på är att se avstånd. Jag ser oftast avståndet nere i svängen och rider sedan på det mot hindret liksom. Visst att det finns gånger jag är lite seg på att ta belut på om hur jag ska rida  iblans och att jag kan lägga mina hästar fel, men det än nog ändå det jag är riktigt bra på liksom :)
2011-09-26 ? 22:25:00

huvudvärk, ajaj

Jobbig dag osv.. Skolan till 4, sen hem o äta och sen direkt typ vidare till en TUR-föreläsning eller en kick off rättare sagt med Elisabeth Lundholm, mycket klok kvinna med massor av kunskap! Men har inte riktigt bestämt mig om jag vill vara med eller inte, kan berätta mer om det någon annan dag. På tok för trött nu.

Men hann inte med någon ridning idag så har inte så mycket att skriva, förutom en sak. HAHAHAHAHAHHAHAH jag dör lite, läste igenom min och beccas idpsykologi som vi ska ha redovisning på imorgon och asså vi har myttat ihop en hel historia men den är KUNG! :D & ÄVEN MASSA GRATTIS TILL REBECCIS SOM FYLLER 18 år idag!!!!! utgång på fredaaag! :D
2011-09-25 ? 23:16:17

.

GOD NATT, en hel vecka med skola nuråååå. DÖDA MIG, jag vill inte.......
2011-09-25 ? 21:36:26

Systemkamera

wihooo äntligen systemkamera säger jag bara!!!! :)
 Har fått låna Cornelias kamera och ska testa den lite så att allt fungerar som det ska osv och troligtvis så köper jag nog den :) Här är lite bilder jag tog idag, dock var det så konstigt ljus ute så vissa bilder blev ganska mörka.






Mina hundar fick agera modeller ;)

2011-09-25 ? 14:13:33

Duktig Blackan

Blackie gick ut i skogen idag hihi o hon skötte sig så himla bra. Senaste gångerna vi har vart ute så har jag antingen vart jävligt nära på att flyga av eller flygit av hahah. Red tillsammans med Mamma och bärran. Jag red först hela tiden idag och då höll hon sig lugn och vi kunde till och med galoppera utan att hon hoppade 7 meter upp i luften. Hon blev lite stark men jag hade kontroll (a)

Hon vågade sig nästan över järnvägen idag :o Hon har aldrig gått i närheten av den. Men idag var det verkligen nästan så att hon gick över men stackarn var totalt livrädd och stog och skakade :( Så pressade henne inte direkt att gå över, men jag tror att det nog går nästa gång :)

Sen red jag petro på banan och hon var fin as usual.

2011-09-25 ? 10:37:47

3. Det här behöver jag träna mer på

Oj, det finns ganska mycket som jag behöver träna mer på. Men det viktigaste är nog att jag måste komma ner i sadeln efter hindren. Och börja rida direkt, inte bara åka med massa galoppsprång och sen ta tag i nästa hinder. Sen är det väl lite med sitsen som måste bli bättre osv :)
2011-09-24 ? 21:46:53

2. När & varför jag började rida

Ja hur började det? Jo det är så att jag är uppfödd med hästar. Vi har alltid haft hästar hemma under hela mitt liv. Dock var det bara travhästar i början eftersom min pappa var amatör-travtränare typ. Jag tror att vi hade en shettis som hette Molly när jag var kanske 2-3 år, men den minns jag inte mycket av. När jag var 4,5 år hade jag väl tjatat ihjäl min mamma att jag vill börja på ridskola. Började då på Folkatorps ponnyridskola och det var där allt startade.

min lilla gos B-ponny Dida Forever
2011-09-24 ? 21:33:29

GBG HORSE SHOW

Nu har jag bestämt mig vad som ska inhandlas på Göteborg horse show.
Parlanti passion stövlar.
Så jag får drass med mina stora dyonchaps & tretorn fram tills dess
Så nu blir det spara spara pengar i massa månader ;)
Bara hoppas jag får massa pengar i julklapp som jag kan spara sen så kanske jag har råd att köpa ny hjälm också hahah.

2011-09-24 ? 20:22:18

KLICKAT HEM!


                               

Sådääär ja det känns bra! Eftersom när jag skulle in på hööks idag så hade ju skiten redan stängts -.-. Tränset behövs för det är sånnadär lätta spännen som gör det lätt att byta bett osv. heheh faaakedyon ;) gött hemmaträns. Sedan hanskarna <333333 har ett par sånna men dom är så trasiga, inte ens värda att bli kallade handskar längre. Har typ blåsor på alla fingrar nu -.- stark Berry :( Men aja dom handskarna höll faktiskt ganska länge så det fick bli dom även fast att dom är rätt fula :)

2011-09-24 ? 13:33:40

bärrabuuus

Barrubyyyy

Red henne på banan idag igen och allt mitt slit igår lönade sig verkligen idag! Hon var oerhört fin. Jobbade ner i en grym form och jag kunde korta/länga henne utan att hon gick ur den låga formen. Har verkligen sån jäkla motivation till mina hästar nu och för att förbättra mig själv hela tiden. Tänker på sånna saker som man övade på när man var mindre typ som att trampa ner stigbyglarna lite extra, hålla blicken uppe osv sånt som bara sitter där egentligen, men nu baraöva lite extra för att förbättra detaljer.

Efter mitt köttarpass på B igår så fick jag världens skav på ringfingrarna :( Så idag fick jag rida med tygeln mellan långfingret och ringfingret istället så fick väl inte världens bästa stöd. Men då var jag ju tvungen att rida mycket mer med benen så det blev ändå positivt! Nu ska jag snart åka iväg till Marieberg och kolla lite kläder, ska kanske inte en sväng på hööks och köpa ett nytt träns också.

Jag kunde verkligen aldrig tro att hon skulle kunna bli så fin som hon är idag.

2011-09-24 ? 11:29:06

1. En bild på favorithästen



Det känns som att det knappt behövs någon beskrivning, hon har vart min i 7½ år och jag har älskat henne sen första dagen jag såg henne :') Min finaste prinsessa!
2011-09-24 ? 11:10:24

LISTA!

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. Senast tagna hästbilden 
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Det kan bli spännande! ska försöka göra tre punkter om dagen typ.
2011-09-24 ? 02:19:48

DET ÄR INTE FEST HOS MANGE....

Så jävla sämst kväll på frimis, aldriii mer, inget kunde vart sämre ;( Tur att min sällskap var det bästa!
Nu ska jag sova mina fina vänner :)
2011-09-23 ? 15:09:27

B

Tänkte dra mig ut och rida bäris nu, måste ju antagligen ta in blackan för att få in henne men det är sånt är livet ;) Blir ett markpass på banan, det är nog välbehövligt nu när hon inte gått så hårt på några dagar :) Jobba ner henne i formen och få henne att jobba på med ryggen.

2011-09-22 ? 21:21:56

Trött & Glad

Är så himla nöjd med dagen och mina fina hästar, allt känns verkligen så himla bra! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa fram kläder till skolan imorgon. Har fys klockan 8 på morgonen, döda mig nu tack!
Jaja morgondagen kommer att bli hur bra som helst hoppas jag.
Skolan typ hela dagen, sen mååååste jag stressa hem och rida bärran. Lisa kommer nog och rider Petro! Sen dusch och sånt o vidare till Elin & sen blir det UTGÅÅÅNG! herregud festhosmangemänniskorna ska ju till frimis!!

Jaja nu ska jag duscha packa läsa och soooooooooova

GODNATTTT :D

2011-09-22 ? 19:54:52

Träning

Blackiebobboo har varit  på sin alldeles första träning med att åka tranport både till örsta och hem!!!! Hon har ju vart där en gång på ett läger när vi gick ner med henne ;D

Hon var superduktigt när vi lastade hemma och gick på nästan direkt.
Väl nere på örsta så var det massa aktiviter igång. Islänningarna ska ha tävling på deras nya bana i helgen så de var nere o fixade massa och körde traktorer hejvillt. Sen spikade Pappa och Göran upp ett tak. Så det hände verkligen saker överallt.

I början av passet så var hon verkligen spänd som en fiolsträng och säkert två meter hög :o Hon hoppade och for iväg för alla möjliga saker.. Till slut coolade hon ner sig lite och kunde börja arbeta lite. Det sattes inte så stor press på henne på framridningen eftersom det ändå var så himla mycket för henne. Periodvis var hon som en gud att rida, så jävla fin.

Hoppade ganska mycket låga hinder idag, ur alla möjliga vinklar och svängar. Det gjorde hon veerkligen jättebra och fick några riktigt fina språng :') Hon "stannade" och kollade på grinden en gång åt varje håll och sedan på ett vitt hinder, för det kom lite snabbt ur sväng och så tittade hon till på det haha. Annars hoppade hon som en klocka och det gick att rida framåt ordentligt mot vissa hinder.

Träningen höll på i ca 1h 15 min och det är det längsta passet hon någonsin gjort så hon var väldigt trött på sluetet kan jag säga ;D Men hon blev inte´dum i alla fall bara lite svår att svänga (;

Sorry för pissjobbig rörig text, men har en sån grym huvudvärk och är så himla trött :(

jävlar vad jag tror på dig hästen

2011-09-22 ? 14:12:24

fixxelitriiiix

Nu har jag mockat hela stallet och sedan har jag fixat med lite saker i stallet och lagt in två schabrak i tvättmaskinen. Även plockat hinkar med äpplen åt hästarna :D Har inte ridit någon än men ska kolla klart på sjukhuset och sedan ska jag ut och rida petro! :D

Lisafisaaa

2011-09-22 ? 10:41:10

Home

Stannade hemma från skolan, hade sådan sjuklig huvudvärk och kände att jag verkligen bara inte orkade gå dit idag..
Huvudet känns lite bättre efter massa sömn, så nu blir det lite käk och sen sk jag ut och fixa i stallet, Ikväll blir det träning med blackan på örsta :D:D:D
2011-09-21 ? 20:24:42

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ!

Vilken jäkla dag det har varit mina vänner!

Petronella gick fint på banan & bytte även häst med Felicia en stund och red på Miranda, kuligt värre!. Petros var väl lite pigg men ändå väldigt lydig, imorgon får hon gå ut i skogen.

Sen till det kuligaste på hela dagen - Passet med blackie. Jäklar i gatan vad fin hon var idag. Hon var lugn och fin redan i början och jag red mycket lydnad, massa avsaktningar och igångsättningar. Red sedan lite övningar med travbommar. Red tex över travbommarna som jag hade låg på mitten av ridbanan så red jag som en 8-volt och så red jag över dem varje gång jag bytte varv. Började med att skritta över dem och sedan travade jag som på en volt och sedan skrittade jag över dem igen. Sedan sammma sak i trav fast att jag då galopperade i mellan. Hon var så himla finis. Hon fick ett ryck och blev lite dum i mitten av passet men då fick hon bara gå framåt i sin egen takt en stund, sedan lugnade hon sig och blev snäll igen.

På slutet så hoppade jag över en blå planka som låg på ca 90 kanske, hoppade den 2 gånger åt ena hållet sen höjde mamma den 2 hål och så hoppade jag den åt andra hållet än gång. Jag kan säga att det sistsa språnget var livets språng :DD Hon väntade på mig hela tiden och jag kunde till och med rida framåt mot hindret!! Sen hoppade hon väl 1 m över också och hoppade med hela ryggen ja wow vilket språng!

Sen till det bästa på hela dagen - BLACKIE HAR ÅKT TRANSPORT FÖRSTA GÅNGEN I SITT 7-ÅRIGA LIV!! Vi har ju haft världens problem med att lasta förut eftersom hon varit så otroligt bakrädd och bara kastat sig ur transporten.. Men nu senaste gångerna vi lastat så har hon stått lugnt och fint så idag testade vi att åka med henne och hon stog som ett ljus hela resan (a) :D:D jag är så lycklig!
 
Bärran red jag barbacka först ut i skogen och sen lite trav på banan och hon var så fin och jobbade i en låg form och jag kom verkligen åt hennne.

LISA KOM OCH RID PETRO NU!!!

2011-09-21 ? 12:10:07

Canberry


haha så jevla söööööt.
2011-09-21 ? 10:36:42

HEY YOU

Heeeey ska snart bege mig till skolan, vill inte. Det är regnar ju sönder, men jag tog lite sovmorgon idag så jag får väl stå ut med lite regn. Har bara 2 lektioner typ sen hem igen och RIIIDA!.

Mammsen får nog rida ut på bärran med mig och blackan, petro får gå ett pass på banan :) Sen ska jag hålla på med dróppis också.

2011-09-20 ? 20:58:50

NÅGON?

Någon som kan tipsa mig om några billiga ridhandskar som håller mer än iaf 3 veckor?
Köpte mig ett par nya handskar på SM & dom är redan sönder -.- och en fråga till, någon som har en systemkamera att sälja? Är för fattig för att köpa en helt ny. haha

tjatig bild men där ser ni dom sugiga hanskarna...
2011-09-20 ? 20:41:29

Prinsessor

Nu har jag ridit Blackan och Petronella. Men blackie hade jag en plan om att träna lite detaljer & göra saker otroligt noggrant. Men icke sa blackan, hon var helt galen/dum och förjävla aspigg. Så planen fick ju ändras ganska snabbt när hon började sparka i hörnen -.- Så blev ett pass med gasen i botten typ. Känns ju verkligen inte bra när man bara får sitta och gasa och man sitter som ett litet arsel i sadeln och känslan är på noll.

Men det är ju de som behövs när hon är på det humöret och det ända sättet att få henne att sluta. Sen eftersom det inte går att galoppera på henne i skogen (då spark/bockar hon av en ;D, någon som vill testa?)

Hur som helst sista 10 minutrarna av passet lugnade hon ner sig och gick så fint som den prinsessa hon är. Så då kunde jag till och med släppa stigbyglarna och jobba henne i traven på volten. Underbara knäpphäst som förövrigt lärt sig "PUSS" nu, hiihi.

Petro gick på banan och skötte sig som vanligt, inte mycket att säga alltså.


förlåt underbara häst för att jag aldrig hinner med dig eller bara inte tar tag i dig, får sådan sjuk ångest för du är faktiskt en himla fin häst. Imorgon är du prio 1 hjärtat.

2011-09-20 ? 13:32:42

tjollllahoppp

Hejsssan

Skolan var f1 tchill, slutade 12, tåg till kumla, köpte havregryn, såg min bror & hans tjej på ica, fick skjuts hem! awesome. Sen bakade jag negerbollar som nu står på kylning i frysen ;D
Nu ska jag vila en stund och sen gå ut och rida blackie vid 3 :)

2011-09-19 ? 08:49:30

döda mig nu tack, jag hatar skolan

Hejsan mina kära vänner, sitter just nu i skolan och dööör långsamt. Har inte börjat än eller jo egentligen har jag kriminologi nu på en annan skola med den kursen har jag valt att hoppa av. Så nu ska jag bara hitta någon Lisbeth och snacka med henne så är det klart. Men nu ska jag istället ha specialidrott och kötta med lite fys 2 dagar i veckan, kan ju vara bra har jag hört.

Jaja nu önskar jag bara att klockan kunde slå 4 så jag får sätta mig på tåget och åka hem. Vet inte vilka jag ska rida idag, jag och mamma kanske kan skritta ut med bärr och black. Sen ska petreo gå ett pass också :)  Tror det blir skogen.

Men ska läsa lite engelska nu så tjarååå
2011-09-18 ? 19:57:11

blabby

Red blackie på banan efter att vi kommit hem & herregud undra vad det tagit åt henne? Helt galet fi var hon och lyssnade på skänkeln hela tiden :o När hon började hoppa och dumma sig lite så la jag bara på ännumer ytterskänkel och tillslut så gav hon sig innan hon ens börjat. Hoppade över några cavaletti också och målet var att hon skulle vänta på mig hela vägen och inte hoppa 7 meter över och det lyckades vi med :)

Världens bästa djur, Blackan har faktiskt lärt sig PUSS nu också. GULLEBULLLLE!


Efter Idol ska jag lägga in några sjukt roliga kort som jag tog på lillkatten xD hon tror typ att hon äger mitt rum nu eller något :o


hahaha lite skillnad sen i vintras, då red jag med grimman under tränset och var totalt livrädd för henne xD

2011-09-18 ? 19:46:56

:D

MINA HÄSTAR ÄR BARA REN LYCKA!

Bärran gick en 120 idag & var dubbelnolla och blev 2a. Så himla duktig var hon :) Men det finns så sjukt mycket jag måste träna på & nu vill jag verkligen göra något också! Min sits måste förbättras myckemycke, lite sisten över hinder på bärran, jag rätar liksom upp mig lite för tidigt. Men det har nog ganska mycket med hur hon är som häst och hur hon hoppar för har  inte samma problem på varken petro eller blackan. För båda dom hoppar myckt rundare och mjukare.

Men med bäris är jag verkligen jättenöjd! Vann typ några märkeskuddar tror jag? haha från nåt place, dom kanske passar in på mitt rum sen när det är städat. Jusste glömde berätta att jag vann massa trikemprodukter i 110 också, typ 5 olika. Asbra verkligen :) + pengar såklart, bärran slog nog sitt rekord på prispengar denna helg ;D dock inte jättemycket, men ändå super så nästa tävling blir ltie billigare.


mina knoppar vart fasen najs denna helg :)

2011-09-17 ? 23:12:16

blåmärkesemelie

HAHAHA shit vad vad mycket blåmärken som pluppat upp på mig dom senaste dagarna xD Kan det kanske vara efter att jag flög över styret på min cykel i en backe & slog rakt i asfalten? hmm kanske de va. Nej men seriöst jag har blåmärken på framsidan av låret, insidan av låret? båda knäna, hela armbågen är ett stort sår med blåmärke runt (som faktiskt just nu gör fucking apont :( )Eftersom det är en "brännskada" så svider det ju och äcklar sig hela tiden. Sen massa små blåmärken på bena lite överallt också.. HAHAH skillllad tjej.

Så otroligt onödigt inlägg men jag var så sugen på att blogga. Nu ska jag läsa min nya bok egoboost & sen ska jag sova :)
NAtTi :D
2011-09-17 ? 21:53:31

bästa älskling

125 - 8 fel, men åh jag älskar min häst av hela mitt hjärta! hon börjar verkligen komma tillbaka nu, inte bara hoppmässigt utan hela hon & hennes persolighet. Men hoppningen idag var riktigt bra och jag var felfri fram till hinder nummer 8 där det var en linje på 4 galoppsprång lite fram, eller ganska mycket fram för mig.
Men mitt i linjen vågade jag inte lita på att hon skulle våga gå av stort på oxern eftersom jag kände att hon inte skulle räcka hela vägen fram så då tar jag ju såklart i henne & rider på 5 istället, så hon kom nära och hann inte upp :( Sen rev vi även jokern, men det gjorde ju typ 50% av alla dom som tog den så jag var ju inte direkt ensam ;) Men hon rev den inte jättemycket så de var chill!

Är verkligen jättenöjd med henne fram till 7an, sen klantade jag mig lite och tar på mig allt själv eftersom jag borde bestämt mig för att rida på 5 direkt -.-

Men jag börjar verkligen få tillbaka mitt självförtoende tillsammans med bärran & allt börjar kännas så himla bra och jag behöver inte oroa mig över att det var någon annan skada en de som var med halsmuskeln, så det känns himla bra!!

Annars har det var en fantastiskt bra dag och en jävla massa skratt med min bästa becca! du är förjävla bra ska du veta. världens bästa vän!!!, även gos och promenader med min fina bärran & mys med patty & sofiiii!.


Nu har jag ätit kinamat med mammsen på hotellet, göttit mös säger jag bara! fyfanken vad mätt man blev, blääää. Men fett värt. Jaja nu tänkte jag chilla galet & mysa i min säng. Taggar en 120 imorgon också!

jag älskar dig så galet mycket

2011-09-17 ? 12:43:00

Gammalt inlägg

Tänkte berätta om när blackan var ca 1 år, Mamma skulle gå in & ta på henne grimma i boxen
men mamma märkte ganska snabbt att hon var lite spänd & lite olustig så hon gick ut igen & precis när hon
dragit igen boxdörren så drar B till med världens jävla bakutspark så båååda hovarna fastnar i gallret..
vilket egentligen är ganska omöjligt, för gallret är så passt smalt, men hon lyckades.
(ritade en bild lte snabbt i paint för att visa lite hur det såg ut)

ah egentligen så syns inte hennes kropp utan bara hovarna.. kunde bara rita en genomskinlig boxdörr;)

usch det var så fruktansvärt läskigt.. Jag trodde verkligen att hon skulle bryta benen, hon lyckades få loss ett ben själv, men det andra satt fast, så jag sprang in & hämta pappa, sprang typ i 190 km/h :O haha i ren panik o lika fort ut igen, pappa drar till med världens jävla slag med handen, o han är väldigt stark o då kom hon loss..
ja annars hade hon nog brutit benet :(
alla bilder som gick igenom mitt huve när hon satt fast, usch såg hur benen stack ut åt alla håll, att hon skulle bryta benet så vi skulle vara tvugna att ta bort henne .:s

men som tur gick det bra men hon fick ett sår på benet efter gallret lixom& det var det ända hon fick!
som tur var det bara ytligt och inte alls farligt men hon har sitt är där nu som ser ut som ett V.
i
tog kortet precis när hon kommit in från hagen, därför så lerig
men man ser ändå ganska tydligt hur det ser ut.. inte så fint, men somsagt tur att det inte
blev ngn större skada..
men jag tror det står för Victory=seger! hihi :)


en till söt bild från idag ;)
Emelie Stenström Magic Mistery vi är ett team!
jag älskar dig bästa!
<3

2011-09-16 ? 23:40:25

Blackie


några dagar gammal film :)
2011-09-16 ? 22:41:47

bilder

Hittade massa gamla bilder på min gamla blogg :)





åååh ankkaaan <3









Hittade även ett gammalt inlägg om blackies "olycka" kanske borde publicera den på denna blogg också..



2011-09-16 ? 21:35:28

chillar galet

Ligger i min überskönaaaa hotellsäng och chillar galet! Kollar lite på tv & äter onyttiga skruvar! mumma.  Funderar på att ta mig en lång och skön dusch men mitt äckelsår på armen hindrar mig lite, gör ju så förbövelens ont när de kommer vatten på de äckliga kläbb-klibb äckel snusk ajaj såret. Men får väl offra mig lite så mamma slipper stå ut med min lukt hehehehehehehehhe HAHAHAH  nu dog jag liter på mig själv.

Jaja taggar 125 imorgon med världens finaste :') Hon har fått massa klappar, pussar & promenader + massa borstning idag så hon borde ställa upp och hoppa imorgon med :D haha

nej men allvarligt nu ska jag duscha och sen ska jag chilla vidare i min underbara säng! :')

2011-09-16 ? 15:37:41

btw


Ge miig detta träns! tycker att det var riktigt fint :) Märket är HG.
2011-09-16 ? 15:24:15

duttti hestis

resultat

110 - 0+0 fel 2a. Hästen skötte sig grymt bra men jag red desvärre lite sämre ;) Jag satte upp en ganska stor galopp och red fort och bestämt typ. Eftersom att hon har stannat lite med mig nu. + att hon var så galeeeet seg på framridningen och har varit de senaste veckan -.- så nu tryckte jag bara på henne typ. Men det gick ju vägen och hon hoppade faktiskt riktigt fint! :)

120 - 4 fel, skiiiiiiiiiiiiitpet. åh så irriterande, hon var verkligen superfin förutom till ettan där höll hon på o byta galopp o började nästan trava, men sen flöt det på jättebra och hon hoppade suuuuuuuuper, fick till bra svängar och låg bra till i tiden. Sen petade vi 7a, jätteonödigt pyttepet. Kom lite lite nära och hon hann inte riktigt upp så hon toucha frambommen och självklart rullade den ner..  Sen red jag ganska långa vägar till de två sista. Men om jag inte hade petat så hade jag blivit 6a på den tiden som jag hade. Men så kan man ju inte tänka ;)


Men jag är verkligen hur nöjd som helst med henne :'). Vi börjar komma tillbaka och nu kan man börja slipa på lite detaljer istället, hihi åh men fina häst!!!

Nu chillar jag med mammsen lite på hotellet, asnaaajs! Skaa väl snart åka tillbaka till tävlingen och kolla på 130;in :) & köpa sallad på någon mack eftersom maten på ridklubben inte riktigt var i min smak, men hare braaaaa!

galet gammal bild

2011-09-15 ? 22:33:10

great

Jag är verkligen segast i heöla världen på att bli klar med saker tidigt på dagen, så nu är jag liksom klar mer typ allt haha, har några kläder som hänger på tork men när dom är packade så är jag äntligen klar!

Klippte och red bärran förut, hon var fin & känns bra inför imorgon. Sen badade jag henne osv osv.
Packade sedan alla saker, känns som jag har med mig saker för tre veckor som vanligt -.- men aja bättre att ha för mycket än för lite. Sen är allt inpackat i transporten så det bara är o lasta hästen imorgonbitti kl 06:00.

Jaja datorn följer med så kanske det blir lite uppdatering under helgen ;)

bärraabus
2011-09-15 ? 13:07:35

R-tard emelie

Cornelia om glömde att publicera:
Haha, "Så nu tänker jag istället använda allt negativt som har hänt idag och göra det till något negativt."
svar: Alltså jag insåg faktiskt mitt misstag ganska kort efter att jag hade skrivit det, men på nåt konstigt vänster så publicerades det aldrig om, så därför fick det stå kvar, vilket ändå var rätt så passande eftersom jag inte lyckades vända något som hade hänt till positivt. Så allt blev bara negativt igår! :D
Men idag är det en ny dag & den är verkligen såhäääääääär mycket bättre än gårdagen! Just nnu väntar jag på att mina nudlar ska bli klara sen är det packningstajm för hela slanten för imorgon beger jag mig iväg till Karlstad och tävlar hela helgen! :D
AWESOME

2011-09-14 ? 20:48:35

glömde att publicera

Förlåt för att jag är sveriges största emo & alltid ska vända saker till något negativt (iaf idag) Så nu tänker jag istället använda allt negativt som har hänt idag och göra det till något negativt.
Så jag kanske ska tänka att jag hade riktigt tur som inte dog i mitt cykelfall. Eller jag borde vara glad att jag får vara i skolan och lära mig saker, tänk barnen i afrika som varken kan läsa eller skriva osv osv :) Så ett fall på cyklen och en dålig dag i skolan kanske inte var så farligt.

Hehe ska åka ner till örsta och rida klockan 9 ikväll också. JÄTTEKUL. Eftersom ridhuset är upptaget av #host dressyrfjollor# Så slutar deras träning vid 9 & jag måste verkligen rida ett pass i ridhus och hoppa en kombination innan karlstad. :) #ett eget ridhus skulle sitta fint!

Jaja nu ska jag dra mig mot örsta, hörs imorn.

saknar sommaren :(
2011-09-14 ? 15:02:03

satan i gatan

Herregud vet verkligen inte vart jag ska börja. Men det här har vart den sämsta dagen på flera år verkligen.

För det första så vaknade jag på lite fel sida och var sur typ redan när jag vaknade.

För det andra så var det jordens motvind påväg till skolan och det är en backe som är dödens att cykla upp för utan motvind liksom :(

För det tredje så sög skolan getpung & våra lärare är efterblivna och fattar inget som har med hästar att göra osv osv (tänker på mitt o beccas projektarbete)

För det fjärde så slutade jag skolan och blev genast mycket gladare. Kommer till kumla och hoppar på cykeln igen.

Sen till de femte och värsta på hela dagen. När jag kommer till backen som är dödens att cykla  uppför betyder ju att den egentligen är livets att  cykla ner för, mycket fart osv.. Jag pratar med felicia i telefonen och är väl mitt i backen typ, har fått upp rätt mycket fart då hör jag precis hur det börjar låta lite konstigt, hann komma på att det var min väskas band som skavde mot hjulet.

 Sen drar cyklen på jordens tvärnit och jag flyger över styret och typ tre meter till, mobilen flög bort & in i en buske redan i fallet haha. Kravlade mig upp och kollade mig runt så att ingen sett något, tar upp min mobil som fick fina repor & sen ser jag att kedjan hoppat på cyklen och att min armbåge blöder igenom tröjan. Ringde pappa så han fick komma o hämta mig.

LIVETS LIV ELLER VAD SÄGER NI? Borde inte gå utanför mitt rum idag egentligen..

tur jag har mina prinsessor ute i stallet iaf..

2011-09-14 ? 10:37:41

"Den som inte vill bli bättre slutar att vara bra"

2011-09-13 ? 23:01:33

”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.”

Nu blir det lite work out med najs musik sen ska jag sova & tagga skolan imorgon! ÅHH SÅ HIMLA KUL. Eller hur var det nu?
Du är så nära, men ändå är du så långt bort man kan komma..

2011-09-13 ? 20:35:54

Stormbreaker

Hello mina vänner. Hinner inte uppdatera mycket om dagarna längre, startar inte ens datorn när jag kommer hem utan då är det full rulle hela tiden. Om jag inte som idag SOOOOV när jag kom hem.

Har bara ridit Petro idag, jag och mamma red ut en sväng. Hon red på bärran. Båda var duktiga även fast att det typ var storm eller är storm. Lite extra busiga kanske hih :D

Blackie fick vila, hon var helt stissig att bara ta in när det blåste såhär mycket så ett ridpass kanske inte hade gått allt för bra ;). Sen har jag även klippt halva B, det var allt jag hann med innan kl 8. Så tänkte gå ut och klippa klart henne efter idol eller ta det imorgon, det får vi se. Längtar verkligen galet mycket till karlstad nu! Jag och mamma ska bo på hotell, så jääääääääkla gött säger jag bara! Fanns typ gym o bastu o sådant lite chill!

Nej nu var reklamen slut så vi höres! puss :D

mylove
2011-09-12 ? 22:38:47

puuh..

Jäklar i gatan vad trött jag är. Red iaf bärran barbacka i ca 35 min på banan, kom åt henne riktigt bra och det var jobbigt, haha. Kommer nog ha träningsvärk i massa muskler imorgon efter alla mina bravader idag ;) "Köttade" ju lite styrka på idrotten imorse. Sen gick jag även en massa idag också, duktig chey.

Imorgon slutar jag klockan 4 -.- så jävla irriterande slutaregentligen 11 men nej eftersom jag har valt kriminologi som IV-val så går det som sista lektion på tisdagar. Så slutar alltså 4, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag absolut inte vara där precis varje tisdag ;) wops.

Men imorgon borde jag ju gå, kursen har ju liksom precis börjat.

GOD NATT :D
2011-09-12 ? 20:38:01

Lisa & Petronella


Kunde verkligen inte hittat någon bättre än Lisa till min prinsesssa. Ni är bäst!
2011-09-12 ? 20:32:48

mina bästa!

Ledsen för dålig update men har vart full rulle hela dagen och jag är fortfarande inte klar.
Var iväg på P&J med mina bästa pluttisar Lisa & Petronella. Hon hoppade 70 & 80 och var nolla i båda! Det var så himla bra, Lisa red verkligen hur bra som helst precis hela tiden & Petro hoppade som en liten prinsessa :') Lisa fick även massa beröm från Britt som sa att hon red så fint och rytmiskt o massa fina saker.
Jag är verkligen en stolt coach idag hihiihi världens bästa tjejor.

Mina fina!

Är fortfarande inte klar i stallet och det är sent och mörkt osv :( Men tänkte tända lampan på ridbanan och rida ett litet pass barbacka på bäriiis.
2011-09-11 ? 20:44:15

tummen ur röven

Jajjemen fick faktiskt tummen ur röven och höll på med droppan lite idag! Gick runt med henne på ridbanan och försökte conecta lite med henne ;) Vi har ju inte direkt klickat. Men det gick helt okej, sprang runt över lite bommar och gjorde halter & det såg ut som hon tyckte det var hur kul som helst!
   
Hon är ju så himla fin! Kan inte fatta att jag inte tyckt om henne :(


Bärran hoppade jag med och det gick verkligen super, hade lite tidspress för det höll på att mörkna lite så fick rida ett lite mer intensivt pass idag istället för att rida längre haha. Hade en linje med oxer räcke på 4 galoppsprång och en liten minioxer på medellinjen & ett plankräcke på diagonalen haha. Hon gjorde verkligen allt kanon och jag har hittats tillbaka till min ridning på henne. Måste sitta lite mer ner i sadeln på henne innan hindrena och inte överge henne i sista stund.

Men hoppade en bana på 125-130 på slutet och det gick verkligen galet bra! Så känslan är på topp inför Karlstad i helgen :)

2011-09-11 ? 18:33:51

fuck felicia

Den saten hade inte med sig kameran idag, haha jag lackade typ sönder eftersom jag hade väntat så länge på henne just för att vi skulle ta kort, annars hade jag ju kunnat rida på förmiddagen men icke.. Så därför felicia så tycker jag att du ska skriva ett riktigt bra förlåt  i en kommentar så kanske jag förlåter dig på riktigt ;) & btw heheh kung som jag är drog jag nyss in 63 poäng på wordfeud mot dig om du missat de ;)

Har ridit Petronella & Blackan nu, Petros var fin som vanligt & vi hoppade några språng idag och red över massa bommar :) busade lite med felicia och vi bytte stövel, så red med en tretorn & en pioneer! smexigt värre.

snyggt va? ;) funderar fan på att köpa mig ett par pioneer, sjukt sköna ju :o


Sen till Blackies pass, ouh världens finaste häst säger jag bara! Hon skötte sig så himla bra precis hela passet! Inte en enda dumhet, allt bara föll på plats liksom. Hoppa lite över bommar med henne också sen även ett räcke och en oxer! slog rekord idag och hoppade hela 115cm på räcket!!!  hon rev det en gång men sen var hon inte i den nåt mer hihihi satan i gatan vad den hästen kan hoppa alltså, mammma mia! Sen hoppade vi en oxer & den låg till slut på 110, visst det är inte alls högt men det spelade verkligen ingen roll hur hon kom på den hon bara pluppade över som ingenting :o & såklart hoppade hon mig ur sadeln flera gånger :') Åhhhhh fina häst!
Jag har sagt det förr och jag kommer antagligen säga det många gånger till men det här är lätt den finaste hästen jag suttit på i hela mitt liv.


REN LYCKA!

2011-09-11 ? 12:00:01

No Sunlight

Hey babes
Galet vilket tråkväder det är idag.. regnade som tusan förut nu är det bara mulet
Men hur som haver så ser väl planen ut såhär idag - Petro ska ridas lite markarbete på banan, blackan ska hoppa några språng idag & bärran ska hoppa lite mer kan man väl säga, bara hoppas att felicia inte kommer allt för sent eftersom vi ska ta bilder idag. Så jag får chilla vidare tills hon kommer helt enkelt.

Men jag uppdaterar senare & om det blir som det ska så kommer det komma mycket bilder sen!


längtar inte lite mycket tills kväll när mamma kommer komma hem med min favvorit!
2011-09-11 ? 00:49:39

film


Hahah jävla knashäst! Det där var i början av passet och när hon håller på o sparka o dumma sig sådär så är det bara gasa tills hon slutar typ, hon ska bara fram. Tar ju ett tag innan jag får tillbaka henne igen, men sen är hon fin!

 

2011-09-10 ? 20:46:56

Pics

































hihi nu var bilderna på blackie slut, gud hon är så fin & jag är så lycklig med henne. Jag tror så himla mycket på henne! Om man bara får henne på sin sida kommer hon vara oslagbar.


Lilla lisa var ju även här idag och red på Petro & det gick så himla himla bra! Lisa börjar verkligen hitta knapparna på marken nu & dom är bara så söta ihop :')

2011-09-10 ? 20:26:41

vart jag mig i världen vänder

Bärran fick ett riktigt markpass vill jag lova, red nog i 1½ timma. Märktes att jag inte ridit henne på några dagar. Jag har även lite svårt att defniera om det gick bra eller dåligt idag. Det är väl lite både och kanske. Alltså hon var så sjukt stark, helt galet stark eller sjukt hård i munnen.
Lite så som hon var i början när hon kom. Blir ju jobbigt att bara sitta och hålla hela tiden men när man släpper handen så kör hon bara upp huvudet liksom. Men när hon är så stark och kommer under sig så blir känslan hur bra som helst och hon höjjer ryggen och hårdheten i munnen förvandlas till bara att ha ett lagomt stöd i handen. Men man ska ju komma dit också. Sen var hon så tittig för jag hade satt upp dem nya cavalettistöden. Så  då spännde hon ju sig som en liten get & gick mer eller mindre som en giraff. Men på ett sätt så känns det bra att hon beter sig såhär för jag får verkligen jobba precis hela tiden & jag vet att när hon är såhär så hoppar hon verkligen bra. Men man vill ju att hon ska kunna gå fint hela tiden när man hoppar också haha :)

Kämade verkligen för att få henne att lossna idag & jag lyckades väl till 75% typ. Så får joobba precis lika mycket med samma saker imorgon så får vi hoppas att hon släpper helt.

Blev massa borstning och gooos efter passet, snacka om att hon älskar det.

BILDER PÅ BLACK KOMMER SNART!

2011-09-10 ? 18:20:35

If you change your mind

Världens bästa,finaste och knäppaste häst!
Passet på blackan gick väl ungefär som jag hade trott efter en veckas vila hehe hon var mer i luften än på marken. Men när hon väl var på marken så var hon så himla fin! Men får hoppas att hon sköter sig imorgon för då ska felicia ta med sin systemkamera och så ska vi fota till våran nya blogg. Så vi ska alltså starta en blogg ihop, kommer nog bli kul om det blir som vi tänkt oss ;)

Nu tänkte jag dra mig mot stallet igen och rida bärran, mamma har ridit henne i två dagar nu så ska bli kul o se hur hon känns nu hahahh! Men tänkte rida över lite bommar oså så hoppar vi nog lite hemma imorgon & sen måste jag även ner till örsta och rida lite i veckan och rida i ridhuset eftersom tävlingen i karlstad faktiskt är inomhus.

Jaja mer updatering senare även bilder och film på knäppblack!

2011-09-10 ? 11:30:30

Sunshine

Hejsan´& god förmiddag elller något såntdär! 
Vaknade i hyffsad tid runt 10 & nu väntar jag bara på att min kamera ska ladda så mamma kan  fota några bilder på Blackie. Hon har ju inte gått på en vecka så kan inte ha allt för höga krav på att bilderna ska bli bra.
Sen om mamma hinner så blir det nog lite bilder på bärran också!

haha mitt stackars hår ska blonderas snart! det kommer att gå av nananananan
2011-09-09 ? 22:31:31

Falkalägret i bilder





















Myyyyyyyyyysis!

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar & sen ska jag ut och rida på mina fina hästar hhihi! Bärran & Blackan på banan :) Sen kommer nog Lisa och rider Petro :) Men nu ska jag sova så nattttiii pluttisar :*

2011-09-09 ? 16:19:38

TRÖTT

Gassch övelevnadshajk är jobbigt. Det har vart väldigt roligt och massa mys med klassen! även om det inträffade lite incidenter som jag skulle kunnat klara mig utan. Men nu ska vi inte vara sånna haha men på + sidan så är det nog de här det bästa!

+ Mys vid elden, timeout leken, bolles plurr, kanoten, beccis, osv!

- Hasses tält sög, Axel lurade in mig o becca till bryggan med kanoten & han hoppade i och gjorde bomben = med en tsunami upp i vår kanot = blöta. Någon körde in en kanot i vårt tält?! wtf & till det sista. Jesper och Bolle rev vårat tält mitt i natten -.- så vi sov med tältet liggandes över oss istället! jättekul 4 av 5 toasters.

såhäääär skulle tältet se ut


såhääär såg det ut efter att vi satt upp det


hehehe det blev kanske iinte helt rätt och var kanske inte heller så svårt att riva men ändå det fungerade ju iaf.. HAHA :D liiivet.
Mer bilder och sånt kommer sen nu ska jag fan sova

2011-09-09 ? 12:31:00

Tidsinställt

Bara för att det ska bli någon uppdatering alls idag så fixar vi lite tidsinställda.
Bildbomb på blackie min finaste








finaste








Liten bit av våran resa ihop!

2011-09-08 ? 21:00:00

kusligt

Nu sitter jag säkert framför lägerelden med klassen och har det mysigt! Önsketänkade iaf. Bara det inte regnar på mig just nu eller att anders som sköt på utöya har rymt från fängelset och skjuter hela klassen ;D HAHAH okej nej nu skojjade jag. Men ni kan väl ägna en liten tanke åt mig när jag på natten kommer ligga vettskrämd i ett tält mitt ute i skogen tillsammans med becci :)
PUSS

smile bitch

2011-09-07 ? 23:15:20

hiha

Hey bloggis. Nu är min hajkväska nästan färdigpackad, får inte glömma det som ska i imorgon bara så som : Maten,regnjacka,stövlar,kamera & nåt mer :o skrev upp allt på en lista haha efterbliven tjej :)


Kom och tänka på en helt random sak asså min katt (som numera är pappas katt) har börjat sova på mitt rum? wtf jag tvingade henne att sova här när hon var bebis. O efter det kan jag väl förstå att hon hata mig.. haha men nu har hon sovit hos mig i typ 2 veckor i sträck :o Men det som är kul är att hon fortfarande inte tycker om mig & att jag absolut inte tycker om henne(Jo klart lite) Men hon fångar så sjukt äckliga saker och släpar in hela tiden, men vi har väl inte riktigt klickat om man säger så.
Men nu sover hon på mitt rum igen & jag har inte en aning om varför
Ifall någon undrade liksom :)

2011-09-07 ? 20:33:05

Bonde söker fru

Kollar Bonde just nu! lite kul att pär-ola är med liksom haha! så man måste ju bara kolla. Sen ska jag åka till Ica & köpa massa gottis att ha med mig på hajken imorgon.
Petronella red jag ut idag med F, vi busade lite på andra sidan vägen & sen travade vi av dom här hemma på banan. Blev ändrade planer med black&bärr vi givk en promenad med dom istället. Jag var nog faktiskt föreklok där hahahah eftersom blackan inte gått på några dagar så vart det bäst så. Hon hade ju kunnat få nåt pigghetsryck o kasta av mig liksom.
2011-09-07 ? 15:48:12

Dagens

DAGENS KLÄDER: Mjukisar ftw
DAGENS FRISYR: toffs
DAGENS SMINK: nothiiiiiiing
DAGENS VILL HA:
DAGENS KÖP: Inget

DAGENS PLANER: skritta ut petro med mamma & felicia.

DAGENS BÄSTA: Glassen

DAGENS SÄMSTA: Sjuk

DAGENS ROLIGASTE: Wordfeud

DAGENS TRÅKIGASTE: att jag förlorade på wordfeud

DAGENS MISSLYCKANDE: inget än så länge

DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS LÄNGTAN: Fredag = Kumlamarken = massa brända mandlar <33333333

DAGENS FUNDERING: Varför det regnar

DAGENS BEROENDE: datorn

DAGENS SAKNAD: Ankan..

DAGENS LÅT: Oleg - Elektropop
DAGENS MÅSTEN: rida & packa hajkväskan

DAGENS MOTION: tagit ut hästarna typ..

DAGENS VÄDER: Reeeeeeeeeegn

DAGENS GODIS: Inget

2011-09-07 ? 13:23:22

HAJKAREN EMELIE?

Imorgon ska vi ut på HAJK & BÄSTA Karolina Svensson gjorde nyss min dag genom att låna ut sin hajkryggsäck till mig!!! Fick lite panik där ett tag om jag skulle vara tvungen att ta min lilla sketna helt vanliga ryggsäck xD.
Är hemma från skolan idag med. Är verkligen inte frisk, men det är mycket bättre! hoppas bara inte att tältsovningen som kommer ske imorgon förstör allt mitt vilande för att bli frisk denna vecka haha.
Jaja nu ska jag väl fortsätta att ha tråkigt, nästan så jag vill till skolan liksom. galen tjej?

Ska nog få med mamma på en skrittrunda i skogen sen med Petro & Bärran. Dem har ju inte gått något nu när jag har vart sjuk & imorgon åker jag ju bort. Så Blackan får nog vila tills på fredag. Kan göra gott för henne att ta in allt hon lärt sig & få en microvila. Mamma får rida bärran på banan imorgon lite lätt jogging & så rider jag henne sen på fredag när jag kommer hem från hajken! :)
2011-09-06 ? 23:35:47

wordfeud

Shit har blivit beroende av spelet wordfeud, det är typ som alfapet fast man spelar mot sina vänner i mobilen! Så alla ni som spelar det spelet lägg till mig emeliestenis haha.

hehe kul att jag redan är vit!

2011-09-06 ? 15:16:29

I love you

2011-09-06 ? 13:29:01

frisk luft kan ju inte skada

Tänkte gå ut på en liten promenad, man blir juhelt galen av att bara vara inne och inte göra någonting men man har ändå inte ork till att göra något jobbigt men en lätt promenad ska man ju klara av.
Tänkte även ladda min kamera och börja fota lite igen så ni får se lite bilder också.
Ska höra med felicia om hon kan ta med sin systemkamera så vi kan fota hästarna litegranna i helgen. På söndag kanske? Så får ni se lite bra bilder på blackan kanske! :D
Foto: Louise Brantsberg
2011-09-06 ? 13:16:05

hahahahah livets festlåt

2011-09-06 ? 11:14:58

kommentar

malin tamm om electropop:
Snyggt, då fick kelly och bäret lika, träning torsdag ? :-)
- hihi ja! har haft mitt träns hur länge som helst bara att det var till blackan men eftersom det tog så lång tid tills hon var redo för tävling så har bärran fått låna det haha. Nepps ingen träning ska ut på "överlevnadshajk" med klassen & sova i tält. döda mig! hehe
2011-09-06 ? 11:11:03

Hey baby

Har precis klivit upp ur sängen, för skönt vill jag lova! Känner mig inte frisk överhuvudtaget men det känns bättre iaf. Får se om det blir någon ridning idag har ju egentligen 3 som behöver gå.. Uhh jag ogillar verkligen att vara sjuk.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och så får jag se hur resten av dagen slutar haha
världens bästa
2011-09-05 ? 22:33:06

electropop

hahaha såg någon ryssen från idol? låten kommer iaf ut på spotify redan imorgon KUNG.
Nu tänkte jag kolla det missade avsnittet av ensam mamma söker som gick samtidigt som idol på  en måndag? wtf det brukar ju alltid gå på söndagar.

Var med mamma ut och fodrade förut(första gången jag gick utanför huset idag) & så putsade jag mitt ena tävlingsträns :)

Har fått skriva om texten 3 gånger för datorn hänger sig när jag tänker ladda upp en till bild. Men det jag tänkte skriva är att jag är glad att jag valde detta dyonträns istället för det med platt nosgrimma eftersom hööks inte har kopierat detta träns än!! hihi dock skulle jag lätt kunna köpa det kopierade tränset med platt nosgrimma. fett billigt ju :o
O det är nu som bilden aldrig kommer ;)
2011-09-05 ? 17:43:35

design

Slängde in min gamla design från förra bloggen till denna! Den är ju faktiskt ganska fin. Sen gjorde jag en ny header bara sådär asfort utan några speciella high tech funktioner ;)
Har mest sovit hela dagen, jag har inte städat rummet eller något. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med klubbor från picaboo. livets liv för jag älskar klubbor!

2011-09-05 ? 11:41:02

hungrig

fyfan vad dåligt jag mår. Orkar seriöst ingenting, bara hostar/nyser/snorar precis hela tiden. Så ska bara ta det lugnt precis hela dagen antar jag, typ städa mitt rum kanske.
Blir väl antagligen inga hästar idag :(:(:(:( fuck.
Vill bara rida hela dagarna nu för tiden för fybubblan vad roligt det är!! Kan inte ens förstå att jag ens pyttelite funderade på att sluta där ett tag :o Skulle verkligen aldrig klara mig utan mina underbara..♥
fina bärris 130! nu ska jag äta herå
2011-09-04 ? 22:33:49

världens bästa liv!

hihihi åååh världens sötaste! Petro ser verkligen sjuuukt stor ut :o
Foto: Emma Andersson


Nu säger en sliten otroligt sjuk tjej god natt! hoppas eran dag hart vart precis lika bra som min :D
2011-09-04 ? 22:16:39

pics

Visa DSC_0260.JPG i bildspelVisa DSC_0267.JPG i bildspelVisa DSC_0263.JPG i bildspel
Orkade inte hämta filerna på riktigt så kunde bara kopiera miniatyrbilder.
Finaste bärris idag Foto: Anna Faye
2011-09-04 ? 21:25:17

vilken jävla tjej

Jag bara älskar Idol & när nya stjärnor blir upptäckta och får en chans.
Den här tjejejn var ju bara helt galet bra och låten hon sjunger är ju för bra :o
Kul att jag bara mår sämre för varenda minut som går :( Nu har jag ont i öronen och halsen också + lite hjärtklappning på det.. känner mig ju fan döende. Ser inte ljust ut för skolan imorgon, men får se när jag vaknar om det går eller ej. Nu ska jag med mamma ut och fodra och klappa lite på min älskade bärran som var så underbar idag!
2011-09-04 ? 19:41:58

läppen

jag gillar att jag sitter galet snett & bärran läpp xD Foto: Viktor Berggren
2011-09-04 ? 18:08:44

världens bästa Canberry!

Jävlar vad nöjd jag är med dagen!
resultat
110 - 0+0 fel ingen placering, men huvudsaken var att hon var fin och hoppade bra o det gjorde hon verkligen ;')
120(DM) Winning round - 0+ute mitt mål var att ta mig runt på mindre än 27 fel och det lyckades vi ju med, nollade i grunden! wihoo Hon var verkligen hur fin som helst och allt var så rytmiskt, sen till omhoppningen så fick vi vänta i 100 år för det skulle vara unghästar innan och strul med startordningar och hej o hå, o sen gick jag in och tabbade mig totalt, la henne i botten på kombinationen så hon inte räckte fram till B-hindret:( (hon försökte verkligen) Där försvann liksom guldchansen på DM;et och jag råkade rida ännukassare in i den nästa gång :( Men eftersom det bara var tre felfria juniorer i grunden så tog vi DM-BRONS! Så jag är verkligen hur nöjd som helst! Både bärran och min ridning är tillbaka (grymt skönt) Så nu taggar vi karlstad! blir nog lite 120 klasser så vi verkligen får tillbaks självförtroendet igen innan vi går in i 130 igen:)!
Men som sagt jag kan verkligen inte vara nöjdare än vad jag är :') sprången hon hoppade idag var bättre än på väldigt länge & hon var så glad och positiv! :D
För övrigt så är jag typ dödens sjuk. Feber, hostar, huvudvärk mm så nu blir det att ta det chill hela kvällen, det är ju idol o grejjer sen. Så får vi se om jag kan ta mig iväg till skolan eller om jag är dödare imorn ;)
Även massa Grattis till Patricia som tog GULD & Angelica som tog SILVER!!!
2011-09-03 ? 23:06:21

goooooooooooooos

Tänk att man kan känna sån enorm glädje till ett djur, haft världens bästa stund med bäris idag! Red henne nu på kvällen och hon var jättefin så det känns bra inför imorgon :) När jag ridit klart henne så borstade jag och gjorde henne fin, och eftersom jag absolut inte hade något annat vettigt att göra så borstade jag & pysslade med henne i ca 1½ timma. Snakca om att min lilla prinsessa njöt :')
Fick till och med klippa henne i öronen på slutet. Men jag borstade med alla möjliga borstar,hade i glansspray & glansolja, fixade hovarna, jag till och med knoppade henne. Brukar alltid göra det på morgonen innan men jag fick sån lust att testa en ny teknik på knopparna så då gjorde jag dem redan nu, men om de ser förjäkligt ut imorgon så gör jag om dem. Det var verkligen som att tiden stod stillla när jag pysslade med henne, åh underbara känsla med ett underbart djur. Så nu får vi hoppas hon ställer upp lite på mig imorgon hihi ;)
2011-09-03 ? 17:18:25

resultat

Lb - 0+0 fel 3a, hihihi hon var superfin :)
La - 4 fel, ett stopp, liten tjuvnit ett par meter innan hindret på 4an allt annat var klockrent!
världens bästa och finaste ponny, gud så jag älskar dig <3


Nu har jag precis käkat och tänkte vila en stund, sen blir det stallet hela kvällen, hade lite planer på att dra till hallsberg men känner att jag verkligen inte orkar, så får bli en helkväll i stallet och rida bärran & fixa henne inför tävlingen i morgon! hihi 110 & 120.

världens finaste baruby i 135! hoppas vi hittar känslan imorgon & verkligen kommer tillbaka igen. Jag älskar dig!

2011-09-02 ? 12:55:02

hejsan

Rebecca lärde mig hur man är allmänt kung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2011-09-01 ? 22:52:52

mahahah


HAHAHHAHAHA hittade skönaste bilden på Lisas blogg ( http://Lisaochniljljus.blogg.se ) som jag antar att my har tagit haha ;) lilla pluttlisa nu får du komma o rida petro snart igen hihihi <3
2011-09-01 ? 22:40:54

förjävla död

Åh herregud den här dagen har gått i ett & nu är jag så trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna :(
Skola först hemma vid halv 1, då somnade jag på badrumsgolvet en timma typ & sen gick jag ut & klippte miranda(klirrr i kassan hehehheheh) sen solade jag en stund, sen blev det att till att äta en fet kebabtallrik smällde i mig hälften och fick ångest och hamnade i matkoma. Sen typ blev det lite stressigt ut och göra i ordning bärran för träning - träna - det gick ok, eller egentligen gick det bra men min känsla var inte så bra, bara hoppas hon sköter sig i helgen för då äre det tävling :) vill egentligen skriva om passet och förklara mig.Men jag orkar inte. Sen kom Eva hit & så tränade jag med blackan - hon var jättefin i början men hon fick göra lite nya saker och tillsammans med all mat hon fick igår för att vara lugn när pappa skodde + att hon inte blev riden igår så tyckte hon det blev lite mycket press och blev asförbannad xd typ stannade o sparkade o allt möjligt herregud. Men till slut slutade hon och jag fick igenom det jag ville, o nu har vi massor av nya saker att träna på! hehe men hon är finast iaf. När det passet var klart var klockan typ halv 9. Då gjorde jag iordning petro & red henne. UNDERBARA PONNY FY TUSAN VAD JAG ÄLSKAR DIG. Hade en såndär dag där vi tänkte precis samma hela tiden och allt bara gick så jävla bra!! o sen när jag ridit klart klippte jag henne -.- dooooooooooh så jävla trött, visst hon är jättesnäll att klippa men det tar ju sin lilla tid så nu har jag duschat och borstat tänderna och tänkte sova!! tror även att jag lyckats bränna bort kebaben på min hektiska eftermiddag! GO ME! :D men ja nu ska jag sova för ska upp bajstidigt och rida imorgon...

JAJA nu vet ni att jag lever (eller ja så levande som man kan vara efter en sånhär dag, vilket ni kanske ser på mitt oerhört intressanta och rättstavade inlägg)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!