2011-08-30 ? 21:18:27

allt flyter

vilken dag. skolan tidigt som fasen, mådde mer än pyton och ville egentligen bara ligga kvar i sängen hela dagen men icke. Men vi hade bara en kort dag idag med 3 lektioner så det är chill! :) Var hemma vid typ tolv, chillade käkae mat & gick och la mig och sov i tre timmar eftersom jag var död. Mådde mycket bättre efter min sömn & på eftermiddagen red jag tre hästar. Blackan var kung som vanligt, hoppade lite idag och heheheheheh jag höll på att flyga av när vi hoppa 5½. Hindret låg väl på 90 kanske men jag överdriver inte när jag säger att hon hoppade 1m över det :o jävlar jag flög som en liten vante på henne typ hahah men hon var himla duktig idag & hon har även gått på transporten och vi har stäängt luckan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så nu jävlar kan alla snart få se min uinderbara fina svarta häst irl ;) haha.
Dom andra två gick bra.

2011-08-29 ? 22:03:54

min dag i det hela

Blogg & skola + hästar funkar inte för lilla mig, såhär har min dag sett ut om ni vill veta ;)

klockan stod op 06;15, satt på tåget till skolan 07;24 gick i skolan till 15;50, kom hem med tåget vid 16;30. Sen var det bara hem & borsta petro och åka iväg till kumla för Lisa skulle hoppa P&J & det gick superbra!!! nolla i 70 & ett stopp i 80, men rundorna var verkligen helt grymma! Lisa var jätteduktig bara en liten miss i 80 men det är sånt som händer allt annat var perfekt! :') hihi dom är så duktiga mina sötisar. Sen var det ju ganska segt där liksom var väl hemma vid 19;20 kanske. Åt lite pasta med pesto eftersom jag endast ätit några äckliga pastabitar i skolan + 3 godisar typ haha. 20;00 var jag ute i stallet typ & red två hästar, omg säger jag bara. Jag är död nu. Men det är smällar man får ta! Båda blackan och bärran skötte sig bra! specieltt blackie, jag har sagt det men jag säger det igen hon är verkligen den finaste hästen jag har & någonsin kommer att sitta på. Hon är totalt underbar!

Nu ska jag bara välja kläder tills imorgon & sen ska jag sova. Det där med att städa mitt rum och allt sådant hinns fasen inte med :( Men imorgon går jag bara till 11;50! lite underbart :') dock är bästa becci sjuuuuuukis :( men aja nu ska jag sova, vi hörs väl haha


liten emelie på stor petro haha :)

2011-08-28 ? 21:38:57

bästbästbäst

Hade verkligen en asgrym kväll med beccis igår! vi var ute på lite äventyr kan man väl säga & vi går våra egna vägar bokstavligt talat hahah, sen sov jag där & idag chillade vi lite & kolla på tv :').

Har ridit 3 st idag, planen som fanns innan gick upp i rök men aja det blev ganska bra ändå :)
Petro - asfiiiiiiiiiiiiin på banan & imorgon ska Lisa hoppa P&J i kumla :)
Blackie - banan, jätteduktig! övade mest på galoppfattningar från skritt.
Bärran - skrittjobb barbacka på banan.

Lill-Lisa & petro :)
2011-08-27 ? 18:36:34

livets bästa liv!

Jävlar vilken grym kväll det var igår! har fan aldrig vart så lycklig. En grej gjorde hela mimtt liv typ, hahaha fyfan :D okej inte riktigt men iaf, asgrym kväll med riktigt sköna vänner :)
Hinner inte blogga mer för nu ska jag iväg till becccis!
2011-08-26 ? 18:05:02

hästfri dag!

skolan var rolig igen! grymt. Käkade på subway med bästa becci & sen köpte vi en B&J och delade på :o kunde dagen bli annat än bäst då? sen kolla vi på en totalrutten film på SH & sen lite intro på en lektion o så s lutade vi typ 3! :D

Nu ska jag snart iväg till elin & föra lite sen blire frimis med lite brudar! gött mos.

/Later E
2011-08-25 ? 22:34:27

lycklig chey!

Kände bara för ett onödigt inlägg, men jag är så lyckliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!

hey gammal bild & lockigt hår, nu blire duschen & sen sova :)
2011-08-25 ? 21:40:47

världens bästa!♥

Världens bästa dag & världens bästa hästar & världens bästa allt!
Tränade med både bärran & blackan idag & jag kan nog knappt inte beskriva med ord hur bra det gick. Allt bara klaffade jag kom åt bärran precis på rätt sätt på backen & hon var så fin, även allt i hoppningen stämde & jag red så jävla bra ;o inte varje dag man kan säga det.. Men jag fokuserade verkligen hela passet & sista banan vi hoppade gick awesome! fokus på 110 % & kom rätt på alla hinder osv.. Jaaa herregud sjukt nöjd & Eva var nog också riktigt nöjd hehehe :)
Blackie fick ju ett träningspass här hemma & i börjarn oh så fin hon var & avslappnad. Det enda med henne idag var att hon inte rikigt ville fatta vänstergalopp men det var nog det ända, hoppade 5½ med henne för första gången idag & det gjorde hon perfekt hihih hoppade väl en kryssoxer på sådär 105 kanske sen hoppade vi ett räcke med bom framför och koner under, hehe hon rev den en gång när jag kom i trav eller kanske två? (vi har världens lättaste bommar vill jag tillägga) Men sen kan jag lova att hon inte rev igen, shit dem två sista språngena var helt galna, jag bara flöööög ur sadeln :o hihihi jag har världens finaste häst! Nu är det bara träna på som vanligt och sätta lite mer press ibland och mycket sidvärtsövningar så kommer det bli awesome! så mycket som hon utvecklats på så kort tid så (a) Sen vet jag såklart att det kommer komma bakslag herregud det är en unghäst och det går alltid några steg framåt o sen tillbaks några steg.. Men just nu är hon helt amaziiiiing. Hon sparkade inte en enda gång idag heller! :D


den första bilden ser man ju inte så jättetydligt på men tusan vilken skillnad det har blivit på henne :')

2011-08-25 ? 16:55:19

what's up

Hello babes, skolan var riktigt kul idag med faktiskt. Eller idrotten var fasen jobbig :o körde stafettgrejsimojs & mina ben var verkligen som spagettisar men lite motion skadar ju aldrig. Jag och becci ägde på engelskan osv osv osv! Hihi vad vore skolan utan min beccci liksom?.
Slutade 12:05 idag eftersom vi inte hade IV-val idag. Gött!
Hem och drack en massa pepsi max, sov en timme, vaknade upp aspigg & red petro!
Åh min fina lilla ponny! Hon var verkligen underbar idag. Länge sedan jag hade en sån bra känsla på henne nu, har mest tyckt att det vart jobbigt att hon måste ridas på senaste tiden & därför har hon inte gått speciellt mycket. Men jäklar idag! red massa öppnor/slutor/skänkelvikningar osv & hon gör det så perfekt, awwwie! På slutet när jag travade av kunde jag verkligen känna hur igenomjobbad hon var. Grymt ridpass på världens bästa ponny!

använde mina chaps idag (samma som på bilden) & det som är så sjukt kul är att dom satt som en smäck där verkligen perfekt & de var typ 3 år sedan, & nu är dom sjukt stora :o dock ser dom ut att sitta ganska så bra på bilden under också, vilket dem egenligen gör bara att jag kan dra av dem nu utan att dra upp dragkedjan xd. hehe tur att mina vader inte är som köttbullar längre utan att jag till slut växte & blev hela 171,5 cm lång!


världens bästa chaps & mina fina röda ridbyxor!!!

Nu ska jag snart iväg på träning med bärran. hörs sen.
2011-08-24 ? 22:21:48

Sorry

Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera under dagarna, men jag orkar verkligen inte starta datorn direkt efter skolan bara för att skriva ett säkert helt ointressant inlägg haha.
Skolan var iaf riktigt kul & vi hade spi-dagen idag. Man skulle göra massa uppdrag med sin grupp som man sen skulle fota för att visa lärarna så fick man olika poäng för olika uppdrag tex meditera i en galleria, ta kort med en gubbe som hade minst 2dm långt skägg, ta en bild där alla i gruppen hoppade osv.. :) det var hur roligt som helst även fast att våran grupp inte vann ;).

Har inte riktigt ork för att skriva om ridpassen idag men petro fick gå ut i skogen, bärran fick gå ett markarbetspass på banan (omg hon var verkligen sjuuuuuuuuukt fin!) Blackie också ett pass på banan (Gick helt ok, dock lite jobbig i munnen)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen & sen koppla in min tv på rummet, wihoooo har äntligen fått tillbaks den eftersom den tillfälligt vart nere eftersom våran stora gick sönder ;(.


äntligen ska min bänk få en tv också!! :)

2011-08-23 ? 23:32:27

!!♥♥♥♥♥♥


2011-08-23 ? 22:38:58

happiness

Så himla underbart mitt liv är alltså! Skolan var gal1 chill, fick bara lite information av våra mentorer. Schema, vad som ska hände de närmsta dagarna och skåp osv fick skåp bredvid mina favvisar Beccis & Jempiis! hihi jag och becca fick egentligen underskåp men då kom becca på den briljanta idén om att vi kunde ju byta klisterlapparna på skåpen så att våra siffror satt på överskåpen istället! hehe så nu fick vi alla tre överskåp. Dock var dem såhääär små :o så har inte en aning om hur en vinterjacka ska få plats där ;D..


Nu till det hästiga idag ; Både Petro & Bärran fick gå ut i skogen, mamma skulle på möte och förstörde mina planer om att blackie skulle få följa med ut i skogen så hon fick vila idag, det gjorde inte så mycket för då får hon gå lite på banan och lite i skogen imorgon & träna på torsdag! förhoppningsvis.

Jaja Bärran var faktiskt snäll i skogen idag ;o jag förberedde mig på att ta en kamp med henne idag som hon inte skulle vinna ^^ för hon brukar ju bara vända hemåt & hålla på att dumma sig. Men icke idag hon gjorde precis som jag sa hela tiden och var faktiskt riktigt fin & hade otroligt bra steg och tryck sen i galoppen!

Jag kom ju på för ett tag sen att vi kanske borde minska ner på hennes kraftfoder, för hon har fått både 1 liter korn & kraft pellets tror  jag det är :o både kväll och morgon och det var faktiskt när jag tänker efternär hon började få en 2l pellets om dagen som hon faktiskt började bli istadig.. Men hon behövde ju ändå fodret för att lägga på sig eftersom hon var så smal, men nu har vi dragit ner på det igen och vipps så blev hon en snäll och mycket gladare häst haha så hon fick nog helt enkelt för mycket mat. Men hon är iaf riktigt fin nu! :)

Nu på kvällen så plockade jag ut blackie på gången och borstade henne & bara möööös :') eftersom hon fick vila idag. Så borstade typ ut alla hennes dreads som hon hade i svansen, heheh o jääävlar vilken tjock svans hon har alltså, gaaaaalet. Borstade nog henne i ca 40 min haha. Tog även ut droppis & borstade i ca 20 min. Nu är det dags att komma igång med henne också, hon är ju faktiskt riktigt fin! Det här är ju ganska pinsamt att skriva, men så mycket tid som jag spenderat i stallet den senaste veckan har jag nog inte spenderat sammanlagt på hela sommaren :o Men det är verkligen så sjukt kul igen och allt är bara så himla bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag chilla en stund och sen dusca, börjar kl 9 imorgon.

2011-08-23 ? 11:47:59

nu börjas det

Herregud nu ska jag snart bege mig till skolan och gå första dagen i 3an! :o helt sjukt, bara ett år kvar tills det är över, det är galet. obeskrvligt ja allt. Jag givk ju nyss i 8an liksom :s men jag är så sjukt taggad och än så länge tycker jag att det ska bli riktigt kul! Få tillbaka alla rutiner osv.. :)

Vet inte rikigt när vi slutar idag men jag antar att vi bara ska vara där en kortis. Alla hästarna ska få gå ut i skogen idag, mamma får rida på bärran när jag rider blackie & så tar jag petro efter det.

Ha det bra så länge!

old pic
2011-08-22 ? 21:53:11

hihih mitt hjärta!


hahahah jag gillar att hon börja dumma sig och sen typ skrittar emot hindret sen travar och typ ett galoppsprång & hoppar ett så himla fint språng! :') Tänk när hon kommer ihop sig mer och får under bakbena, hehehe jäklar känns som att det finns en del att ta av kapacitetmässigt där alltså ;)
2011-08-22 ? 21:16:19

lyckligast i världen

Jag har världens finaste hästar!
Blackie fick gå ett pass på banan & hoppa sådär. Hon var verkligen sjukligt fin, även om hon försökte kasta av mig ett par gånger.. Men hon hoppade fina språng & speciellt det sista ;) hihi det kommer snart upp en film på det. Är verkligen supernöjd med henne & hur hon utvecklas hela tiden! här kommer lite bilder -






världens finaste!!!!!, men åh ge mig en systemkamera...


Bärran red jag tillsammans med Lisa & Petro. Hon gick också hur bra som helst!! hihi, jäklar vad allt ska gå bra nu :) Hoppade även lite med och körde lite små "tävlingar" och att man fick fel om man klonkade i någon bom, men varken jag eller Lisa klonkade någon bom på hela passet så vi kan väl säga att båda vann :) Hoppade även en oxer på slutet på ca 130 & jävlar vad hon hoppa mig ur sadeln ;o höll på att trilla av hahah.. Hoppade den några gånger till och hon hoppade så himla fint! finaste prinsessan! :)

2011-08-22 ? 12:14:51

god "morgon"

Hejsan hoppsan, gick inte upp allt för tidigt idag eftersom det är sista dagen innan skolan börjar så tog jag det lite chill, sen släppte jag ut hästarna eftersom det tydligen regnat hela morgonen hehe.

Lisa ska nog rida Petronella idag så då tar jag och rider bärran tillsammans med henne & rider nog blackan efter det.
Ska faktiskt iväg till banken sen och samla lite vuxenpoäng ;) ska dit på något möte, säkert få nytt bankkort osv.. Kan bli spännande, jag kommer säkert bli asnervös och gå därifrån ;o hahahahah nejdå men typ. 16;45 hoppas jag att det var för nu har lappen försvunnit, hoppsaaan

stackars min fina häst:(
2011-08-22 ? 00:36:42

hjärtat


mitt hjärta! fundeerar på att beställa bilden eftersom hon är så himla fin på den :')
2011-08-22 ? 00:23:06

sommarlista

Dog någon som stod dig nära?
Nej.
Är det något du saknar från sommaren 2010 som du ville ha sommaren 2011?
Ja mitt sommarjobb på örsta..

Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas?
hela falsterboveckan 2-10 juli. 19 juli när man fyllde 18 osv..
Största misstaget?
hmm det har nog fasen inte skett några misstag,
Har du varit sjuk eller skadat dig?
typ inte :o var lite sliten efter falsterbo & lite smått fförskyld ibland men annars så :)

Bästa köpet?
BÄRRRAN <3<3<3

Vad spenderade du mest pengar på?
klääääääder

Gjorde någonting dig riktigt glad?
jajjjjemen :')

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2011?
the next episode ft. snoop dogg, save the world, what are words, osv osv... finns massor

Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare sommrar?
mycket gladare :D

Vad önskar du att du gjort mer?
spenderat mer tid med vissa människor

Vad önskar du att du att du gjort mindre?
hmmm vet inte :o
Hur tillbringade du din midsommarafton?
tjejmiddag hemma hos becccci.<3

Blev du kär i sommar?
neeeeeeop :)

Favoritprogram?
DH & GG

Bästa boken du läste i sommar?
GG

Största musikaliska upptäckten?
ingen aning

Något du önskade och fick?
bäriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Något du önskade dig men inte fick?
hmmmm naaaae
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
tävlade med bärran & vann 130! :D

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
lite mer skåne kanske..

Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2011?
chilllerill

Vad fick dig att må bra?
alla underbara vänner, både nya & gamla :)

De bästa nya människorna du träffade?
Hallsbergsgänget lättt!

Sommarens hetaste?
hehehehehheheheheheh
Sommarens största kärlek?
blev inte käär, eller jo lite kanske men det var egentligen mest på låtsas hahaha J

Sommarens besvikelse?
bra fråga...

Sommarens bästa?
Hallsbergänget, hästarna, tävlingar & alla andra kompisar♥

Sommarens snällaste?
Det finns masssvis utav dom :)
´hahahahahahhaahh
2011-08-21 ? 23:54:43

underbar dag

Dålig update jag vet, men jag har vart på grevagården hela dagen & kollat finalerna på storhäst SM tillsammans med Mamma & Elin! hihi fytusan va kul det var och jäklar va inspirerad man blir till att träna & verkligen kämpa för att nå dit man vill! :)

Fick se min drömhäst som är DAMDAMDAMDAMM Alexander Zettermans Cordello, jävlar vilken fin häst alltså dock rev den två i finalen idag men herregud vilken häst säger jag bara! den är helt underbar och jag är kär punkt här är filmen från finalen idag om någan av er är intressserade av att se hur den ser ut :) http://online.equipe.com/sv/class_sections/31398/results#video - värt att kolla på.

Handlade även riktigt fina och välbehövliga saker på Skara hästsport, bilder får ni se imorgon eftersom jag är för lat för att fixa det nu. Men jag köpte iaf röda Jw ridbyxor, kl-strumpor och en kl-tävlingsskjorta, en kl-fleece, svarta handskar. hehe och där blev man typ  2 lax fattigare men aja tycker jag fick mycket för pengarna faktiskt :)

nya fleecen, ridbyxorna & strumporna, resten får ni se bild på imorgon :)


Res Bärran & Petronella nu på kvällen.

Berrry var verkligen så himla fin! o jääklar va pigg hon var, första gången på flera flera veckor som jag har behövt att bromsa henne istället för att  sitta med sporrarna rakt in typ.. wiiie äntligen börjar hon kännas som vanligt! har lite mer humör & beter sig inte som en lobotomerad häst längre utan nu visar hon verkligen vad hon känner haha :) Men red mycket volter och öppnor/slutor på långsidorna, mycke lydnad helt enkelt, men eftersom det nästan var kolsvart när jag red (har lampa) så blir det ju inte riktigt lika seriöst även om jag försökte, så imorgon blir det ett riktigt markarbetspass på banan & så ska mamma fota :)



snygga tjejooor.

Petronella red jag bara i skritt och trav i väldigt låg form i ca 20 min. :)


JUSSTTTTE när vi åkte hem från grevagården så sprang det en lös ko på andra sidan av motovägen, på bilvägen alltså, usch jag får verkligen ont i själen av sånt, jag vill bara hoppa ur bilen och hjälpa den hem igen, snacka om att den var lite lost, vi undrade även hur långt den sprungit då vi inte såg någon bondgård i närhete direktm usssch stackarn, hoppas allt gick bra iaf..

2011-08-20 ? 17:26:51

untz untz

Hejsan mina fina, har vart ute på kångtur med petro idag tillsammans med felicia och miranda, vi red typ i 2h och 20 min hahahh sjukt kul var de :')
Har ingen tid till att blogga idag, ska nog börja fixa mig lite för senare blire partyyyy, wihooooooooooooooooooo!
2011-08-19 ? 23:52:27

:D

Har bestämt mig för att beställa ett Anna Scarpati set till blackiiis :) Som en liten försenad födelsedag present till mig själv hihi.


Är väldigt sugen på att beställa det översta, men det undre är ju liksom lite mer speciellt. Annars hade jag tänkt att specialbeställa ett egendesignat, men det värsta är ju då att jag inte riktigt vet vilka färger jag vill ha på kantbanden :s rött & svart är ju också ganska snyggt ååååh hmmmm..
2011-08-19 ? 19:59:02

älskling


2 år sedan jag förlorade mitt finaste hjärta, jag saknar dig så mycket bubben :(
2011-08-19 ? 19:21:26

wihihihi


iihhhhh lysssna på dennna serrrni, första raderna passar mig perfekt just nu! förutom tommys fula jävla skratt som man inte kan göra något annat än att skratta sönder åt xD

Jag är verkligen lycklig & jag har verkligen återfått min glädje till hästarna och allt som har med hästar att göra! jag är verkligen så grymt taggggad ooooh gud så fina hästar jag faktiskt har!!

Har inte ridit något pga av vädret idag, det har verkligen öst ner hela dagen :s eller okej inte hela dagen, men hela förmiddan spenderades med Lisa & My i stallet i hopp om att få min klippmaskin att fungera igen så vi kunde klippa klart mackan.. eftersom den strejkade häromdagen när jag klippt halva haahah. Men så klart så ville den ej fungera idag heller, meeen så åkte pappa och köpte nya skär eftersom dom andra nog var totalt slut & när vi bytte skär och skruvade lite här o lite där så funkade den perfekt igen!! wihoo så nu är mackan färdigklippt!

Medans pappa köpte nya skär så städade vi andra stallet, det blev mycket bra! jag önskar verkligen att jag kunde ha en liten Lisa i mitt stall som sprang runt och plockade saker och sopade stallgången =D undeerbart. Sen blev det även lite pizza med dom också :)

Men sen började det tamifasen att regna oxh sen har det ööst ner hela dagen.... bläääääää & det öser ner nu med såg jag precis igenom mitt fönster :( buuuh jag som verkligen vill ut o rida liiiite på min fina blackie!


Sen vill jag att det ska bli söndag också för då åker vi ner till grevagården och kollar finalerna på SM, sjukt kul + att jag får träffa massa saknade vännner :') Men jag hoppas mest på att Irma ska vinnna för hon är sjukt bra!


Bästa Irms & bästa petro!!!

2011-08-18 ? 22:33:28

äntligen!!!!!!

wiho nu har jag äntligen fått tillbaka min datakabel eller den som tillhör laddaren, så nu har min dator fått lite ström i sig ;)
Men skitinternet funkar inte riktigt som de ska så uppdateringen blir kort idag.
Men mina hästar är verkligen så sjukligt fina nu!! träna med bärr&black idag och jäklarnnnns så bra de giiiiick!!!!!!!
aja hörs imorn puss
2011-08-16 ? 16:24:17

götttit mööös

ge mig en egen lägenhet nu tack!!!!!! eftersom min brorsa åkte bort igår så bodde jag i hans lägenhet inatt tillsammans med jessica & tre katter, haha två kissemiisssebebisar som verkligen är såhäääääääääääär söta :') Kollade på två filmer igår och idag har vi kollat på DH & ätit kebabrulle, hehe jag gillar att pizzerian bara ligger runt hörnet ;)
Sen drog Jessica hem och jag blev kvar här själv hihi, har faktiskt vart riktigt snäll och diskat upp allt äckelpäckel dom hade lämnat kvar. Men ärligt så var det rätt kul. Har inte diskat för hand på typ fleeeeeeera år :o.
Men nu tänker jag fortsätta att kolla på DH & gosa med bebisarna :') byeee
2011-08-15 ? 17:51:49

jävla häst hahah

Alllts¨fina blackiplackieeee! hon var helt underbar idag. Dock när jag skulle komma på en blå planka för första gången så tänkte hon precis hoppa den så jag liksom gick med framåt o precis då ba slänger hon sgi åt sidan så jag ramlar av.......................... hahahahahah faaaaaaaaaaaaaail. Sen stannade hon inget mer och hon hoppade som en gud!
petro var också fin! :')
Har inte tid att blogga mer för nu ska jag duscha och sen vidare till hallsbeeeerg :)
2011-08-15 ? 13:32:54

rubriko

har typ chillat hela förmiddan! hehe men nu ska jag ta på mig ridkläder & gå ut o fixa stallet. Tänkte rida petro på banan. blackan på banan när mamma kommer hem & om jag får in bärran får det bli en promenad med henne :)
2011-08-14 ? 22:29:45

27 fel nanananannana

Ja men herregud idag i 120 lyckades jag dra på mig hela 27 fel. Inte många som lyckas med det inte..
Men jag är faktiskt väldigt nöjjd ändå för jag vann liksom över henne. Hon stannade en gång på 1an bara sådär lite dumstopp & sen var hon jättefin men rev ahindret in i tre-komb & sen surade hon ihop lite från utgången till 6an och stannade igen men sen gick det superbra igen och  hon hoppade kanon till 10 an :) Sen fick jag 11 tidsfel också hehehehh. Men vafan alla får bakslag, det är sånt som händer och för min del var det nog verkligen jävligt bra att det blev såhär. För nu en ganska lång period har jag tyckt att nästan allt med hästar bara vart skit.. Tyckt att det vart tråkigt att rida & allt annat som måste göras hela tiden. Jag tror helt enkelt att jag tröttnade på alla måsten.. Jag tröttnade verkligen.
Jag har inte spenderat 1 minut för mycket i stallet utan bara gjort de jag skulle och sen har jag gått in igen osv..
Men det som känns så jävla skönt är att efter den här helgen med dessa missar & allt så har jag blivit så galet motiverad till att bara börja om igen & göra det bästa av allting, bli mer noggrann, rida mer, pressa det lilla extra.. Göra precis allt det där som jag gjorde förut och som jag bara helt enkelt inte har orkat med nu på sista tiden. Så därför kan jag inte vara speciellt missnöjd med mina resultat. Så jag tycker att nu ni "alla" som läser denna blogg kan dömma mina resultat efter den här texten :)

Men som sagt nu är motivationen på topp. Nu jäääääääääääääääävlar!!!! heheheh vi ska allt tillbaks igen :')


Red både petro & blackan nu på kvällen när vi kom hem. Petro fick gå ut i skogen tillsammans med felicia & sen red vi en stund på banan. Mycket fin & jag red ordentligt.

Blackie testade jag det "nya" tränset (som bärran hade i helgen) Så därför fick hon gå på det bettet. Ett rakt bett med fasta ringar. Det funkade väldigt bra. Hon hade huvudet mer still & lyssnade mycket bättre. Så nu ska hon få gå på det ett tag eftersom det kändes så bra. Hon var liksom nästann helt lydig :o det är ovanligt hahah dock fick hon ju några ryck och körde sina bockserier och sparkade sina bakutsparkar, idag lyckades hon sparka bort en planka från staketet också, duktig hest. Men annars är jag väldigt nöjd med henne!

vi ska tillbaka dit bäris! <3 135 i årsta!

2011-08-13 ? 13:10:55

ååhhhhhhhhhhhhhhhhh

blääääää jag är sämstigast i hela världen......... är ju som sagt på tävling & det började bra och jag kom 4a i 110 &  bärrN var verkliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen sjukt fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! Sen igår gick det ¨åt helvete för att jag red som en klant & hon har börjat uttnyttja de till fullo. Men vissa språng var riktigt fina, oc h idag var hon faktiskt riktigt fin men så red jag klantigt till ett hinder och hon bara kör ut vänsterbogen och springer förbi typ så jag ramlade av........................................... assså jag orkar inte mer -.- jag hatar bakslaaag. För nu är hon verkligen frääsch för hon hoppar så himla fint och det finns inte minsta lilla tveek i kombinationer som hon stannade på när hon hade ont i muskeln.

Men jag är verkligen sjukt ringrostig & klantar mig... Visst att hon borde ställa upp men det är ju klart att hon ska testa mig också, det har hon ju aldrig gjort förut. Så rider en 120 avd B imorgon så får vi se. Ska försöka hitta tillbaks till det gamla igen & bara rida luuugnt & fint med massa tryck :) Tänkte faktiskt kolla lite filmer på yt så kanske jag kommer ihåg känslan litegranna :)

finaste buuuuuuuusan! <3<3<3

2011-08-10 ? 23:34:55

min rygg kan dö

Hahaha måste bara börja med att säga FAN VA LYCKLIG JAG ÄR, MITT LIV ÄGER! Sen till det lite mindre roliga. Min rygg bokstavligen plågar mig långsamt till döds, satan i gatan va ont jag får alltså.. Men min bror knäckte nyss hela min rygg så det knakade i varenda kota (hahah det kan fan inte vara bra) Men nu känns det iaf lite bättre och den plågar mig inte lite mycket :')

Har packat klart allting nu så det är bara att bära ut i bilen imorgon och rulla iväg! wonderbart. Klippte även bärran förut & jääklar vad hon njöt utav de, awwwie fina hesten. Så nu är hon superfin tills imorgon! Ska gå upp halv 4 hehehehheheh jetekuuwl. Så får se om jag orkar knoppa henne innan vi åker eller om jag hinner göra det när vi kommit fram, det får vi se.

Glömde min mobilladdare hos jessica också buhuuu :( Men kommer nog få låna mammas telefon tills på måndag när jag ska träffa jessica igen och få tillbaka den!! eller om jag  kan ragga upp någon som har en laddare som passar till min mobil i tieerp, men alla har ju sina jevfla iphoooooones :(

Funderar även på om jag kanska ska packa ihop datorn nu & gå och lägga mig? hehe jag fattar inte ens att jag står på benen fortfarande, sov ju liksom ca 2 timmar inatt & har hållt igång hela dagen idag (yy'

mysklääääääääääääääder <3<3<3

2011-08-10 ? 21:56:41

listaaa

har du..
hånglat med fler än fem personer? - Japp
myst med någon speciell? - Jadåå
pussat en killkompis? - Japp
pussat en tjejkompis? - Japp
saknat någon riktigt mycket? - Jooo
fått nya vänner? - Jajjemen
gråtit? - Japp
älskat någon på riktigt? - tveeeeek
gjort något du lovat dig själv att inte göra? - haha jadå
gjort något inom kärleken som du sedan ångrat? - beror väl på
varit förälskad i någon? - maybee
kramats med någon? - jajjemen
fått en rikig utskällning? - haha jajjemen!
busringt till någon? - jo de har man ju :)
ljugit? - liiite kanske
ljugit minst 100 gånger för någon vän? - nej verkligen inte
rökt? - nepp
snusat? - Nej
druckit alkohol? Ja
rymt hemifrån? - haha ah när jag var liten:)
skolkat? - Japp
slagit någon riktigt hårt? - hmm slår ner felicia varje dag :)
varit riktigt arg på någon? - japp
hatat någon? - jorrrå
skrattat? - Jamen
sovit i tält? - jaop
sovit under bar himmel? - jaoooop
varit på gröna lund? - Jaop
varit på Liseberg? - Jjajjemen
varit på Kkneipbyn? - japp om det är på gotland så aaop
varit utomlands? - Jaopp
varit i en annan stad? - haha japp
förlorat en vän? - har väl hänt
gett en vän stöd? - Ja
sökt tröst hos en vän? - ja
gråtit tillsammans med en vän? - ja
sovit över hos en vän? - nää aldriiiig ;)
sovit med någon av det motsatta könet? - Jaooop

denna månad..
har du varit kär? - neppp
har du kramat någon? - Japp
har du pussat någon? - Japp
har du skrattat? - JAPPP
har du gråtit? - nee

när..
grät du senast? - kommer ej ihåg
skrattade du senast? - Idag

duschade du senast? - Igår
lyssnade du på musik senast? -
NU
hade du kul senast? - idag :D

vem..
kramade du senast? - Jessica
kysste du senast? - hehehehehhe
pratade du i telefon med senast? mamma
fick du sms av senast? - angelica

om dig..
vad heter du? - Emelie
var kommer du ifrån? - Hällarbrottet
hur gammal är du? - 18
när fyller du år? - 19 juli
tycker du om någon just nu? - nej
vem har störst inverkan på dig? - jaduuu
vad ska du göra imorgon? - tääääääääääääävlaaa
var vill du bo när du blir stor? - skåneeeeeee
vad vill du bli när du blir stor? - hemmafru:)
vilken årstid tycker du bäst om? - Sommar
vad skulle du göra om du vann en miljon? - reeesaa
har du piercingar? - öronen
har du tatueringar? - nepp men viilll :)
vill du gifta dig? - om jag hittar den rätte ;)
vill du ha barn? - ja
solar du ofta? - det är inte sol så ofta i sverige
är du bra på att laga mat? - jodååå
gillar du att dansa? - jaa fast jag är sämst :D
är du vig? - om jag stretchar
vilken är din favoritglass? -
bj Cookie dough :')



2011-08-10 ? 15:41:27

åh min finaste!

Red bäris tillsammans med Lisa som red på petro. Heeelt galet va bra det gick, åh min fiiina häst! Hon var verkligen helt underbar idag :') gjorde galoppombyten i vartannat & en gång till och med tre på raken ;o helt galet va lydig och fin hon var.
Petro var också riktigt fin med Lisa :) Vi red massa olika banor över bommar och så fick man inte klonka i för då fick man feeel. Riktigt roligt var det. Nu ska jag gå upp och vila en stund & sen ska jag gå ut och klippa bärran. Jag och mamma bestämdee oss för att åka imorronbitti istället. Blir mycket bättre.
Men datorn kommer att vara med i helgen men uppdateringen brukar ju inte bli den bästa när ma är på meeting men vi får see :)

världedns bästa

2011-08-10 ? 10:43:14

jävla satansregn

buhuuu vart myskväll igår hos jessica med lite folks :) vi kollade på easy a & 27 dresses. Riktigt bra filmer enligt mig, precis sånna som jaag vill kolla på haha, fuck skräckfilmeeer.. Somnade runt 7 heheheheheheheheh kul. Gick upp vid 9;20 & gick en långpromenad till bussen & sen cyklade jag hem från kumla. Precis lagomt när man sovit sådär 2 timmar och 20 minuter!! + att det började spöregna :( men som tur hade jag bara en liten bit hem :) Men sen jävlar bröt helvetet ut :o himlen totalt öppnade sig..... man såg inte ens ut.

Jaja nu chillar jag litegranna & sen ska jag ta tag i packandet ;) Åker ju till tierp ikväll :) Även fast att jag önskar att vi kunde åka tidigt imorgon istället.....

my love

2011-08-09 ? 18:19:52

tagg

Hoppade bärran nere på örsta & fyfan va sämst jag har blivit... red totalruttet fick henne att stannna 2 gånger wtf liksom? Men på slutet fick jag verkligen tillbaka den braaiga känslan & red perfekt till alla hinder & hon hoppade superfint så nu får jag behålla den känslan i tierp :') Då kommer det säkert gå vägen :)

Tänkte gå ut och packa lite mer saker nu så jag inte har så mycket att packa imorgon eftersom jag ska till hallsberg sen :) men hade så bra mina fina vänner!
2011-08-09 ? 01:09:22

sova?

Kunde jag somna? nepp. eller jag har iofs inte provat än men jag är typ piggare nu än vad jag vart på hela dagen :') så kuuuuuuuuuuuuuuul.
Imorgon kommer mesta delen av dagen bestå av att packa saker till tieeeeeeerp! wiiiie kommer bli mys med elin hela helgen :'') Sen ska jag ner till örsta och hoppa bärran lite eftersom jag känner mig lite ringrostig huhuuh. O sen på kvällen blir det ju som sagt Jessica! awesoooooooooooooooome!
livet är allt bra ibland :)
2011-08-08 ? 21:25:53

men idiot

Hur dum är man inte om man går och lägger sig efter maten & somnar o sover i ca 2 timmar.......... Riktigt dum så nu lär jag ju inte kunna sova på fleeeeeeera timmar, så jag blir nog uppe hela natten heheheh ååååh va kuuul......
Imorgon blir det nog förhoppningvis Jessica & så får vi se vad som händer!
2011-08-08 ? 17:17:14

duktiga djur

Red Petro & Bärran på förmiddagen, båda fick gå var sitt pass ute i skogen. Helt sjukt att bäris var snäll idag och jag kunde rida åt vilket håll som helst utan att hon börja dumma sig och skulle gå hemåt! så det var ju kanoners. Petro fick gå på andra sidan och sen lite på banan o hon var superduuper finis!

Lilla Lisa & petro :)

2011-08-07 ? 22:24:56

Canberry

Red bärran nu på kvällskvisten, har inte hunnit tidigare eftersom vi vaknade ganska sent i haschberg & sen var det världens tråkväder o sen kom mina brorsor hem & käka middag.
Red henne med graman för att underlätta det lite och komma åt henne lite mer & jääklar vilket tryck hon fick i rumpan i galoppen! sjuukt. Imorgon ska jag se om det går att rida ut på henne annars blir det ett pass på banan. Sen är det inte många dagar innan vi åker till tierp!!! wihooooo dock börjar det typ 07;00 där varje dag -.- uuh lite jobbigt.. Så nu måste vi åka dit på onsdag.

iihih vinst i 130 :')
2011-08-07 ? 14:34:55

aloha

Hello babes :*
Nu är jag hemma igen, blev en tripp till Jessica igår & där var Fanny o sen cyklade vi till tomta för där vare lite party! hihi det var roliigt, sen så badade vi där och det var ju lite kallt så nu lär man väl bli sjuuk (y) hihi men det var najjs.

Nu är det ju verkligen världens tråkvääder så väntar nog med att rida tills senare :)

baaaaaaaaaad med jessica hecha & axel :) snodde karins bild ;)
2011-08-06 ? 17:25:51

hihihi


hehe promenad till säbyyyyy med karin, junis, axel o alex. snodde jesssiiicas biiild :D
Nu ska jag ut och rida o sen får vi se vad som hääänder, pusss
2011-08-06 ? 13:00:54

polis polis potatisgris

hehehe japp som min rubrik lyder, såklart kom polisen till säbylund igår.. Kollade igenom typ allas väskor osv osv.. jag hade typ en cider som polisen hällde ut mitt framför ögonen på mig! :') Jag som hade så mycket liksom haha aja så då drog vi där ifrån hem till Fanny och kollade på ngn psykiskt störd skräckfilm men det var myyys sen sov jag där & Nu är jag hemma igen! :)

Tänkte dra in till stan en sväng så får jag se om jag får med mig något hem men mer update senare :)
2011-08-05 ? 19:13:27

rubrik

Hejsan mina söta! har faktiskt inte så mycket att skriva nu.. Har ridit blackie idag & hon var hyffsat fin men hennes jävla dampryck skulle jag klara mig utan :) Jaja nu har jag fixaat mig lite och ska snart äta liite mat & senare blire säbylund med foooolk! :)
2011-08-05 ? 00:07:57

tidsfördriv

När kysste/hånglade du med någon senast? några veckor sen ;d
Vad har du druckit idag? oboy & vatten
Men ätit då? hamburgare, mackor & wiernerbröd
Dagens mest lyssnade låt? resten av ditt liv
Är det nåt du vill veta? de finns väl alltid saker man vill veta;)
Vad har du på dig nu och vilken färg är det på det du har på dig? trosor, bh och ett linne
Vad har du gjort idag? vart med jessica och ridit!
Vad retar dig mest just nu? inget speciellt
Vem skulle du vilja ha nu? jadu nån snygg kändis kanske?
När åkte du buss senast? Odet var ett tag sen..
Är du nöjd med vädret som är nu? vädret har vart asnajs, men nu ska det nog bli regn så nej.
Vem umgicks du senast med? jesssiicaaa
Röker du? Neppps, aldrig gjort de ;)
Har du testat nått knark? Nooope
Dricker du alkohol? Ja det händer väl ;)
Bästa familjemedlem? mamma
Har du några smycken på dig nu? ett armband
Hur ser din frisyr ut nu? Uppsatt i toffs
När fikade du senast? Idag
Umgås du med rätt folk? Jojjomen vad jag tycker iaf:)
Har du några hemligheter för dig själv eller med andra? jojjomen
Är det någon som du vet att du kan lita på till 100%? Javetttetuuuuuuuuusan, men jo.
Bästa mening från en låt? johnny la gente esta muy loca hahah eller?
Bästa replik från en film/TV-serie? ingen aning
Finns det nåt du behöver just nu? nee
Men nåt du behöver jämt och ständigt? mina hästar
Finns det folk du saknar? Jajjjjjjemen
Vad går dig på nerverna? finns en del saaker..................
Har du något hatobjekt? Jajjjjemen! :D
Favorit stuk på film? romantiska komedieer :')
Finns det nåt du gör som du tycker är onödigt men du gör det iallafall? hmmm
Nämn något som du är beroende av? nepp
Nämn någon som gjorde dig glad igår: Vissa människor :)
Vad gjorde du kl 8 i morse: Sov så gott så :)
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: inte så mkt
Det sista du sa högt: "näääääää"
Vad var det senaste du köpte: chips på OK
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
ad Godaste glass-smaken: daim
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: vettetusan
Sover du tungt: Jojjjomen
Drömmer du mycket: Jaa, nu på sista tiiden :o
Mardrömmar: nee
Vilket ämne är roligast i skolan: idrottspsykologi faktiskt :o
Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte :)
Favoritlåt just nu: har faktiskt ganska många nu :)
Vad ser du om du tittar åt höger: min vägg & massa rosetter
Vad gör dig glad just nu: Jaduu min dator kanske?
Vad ska du göra härnäst: soooova
Höger- eller vänsterhänt: höger
Favoritgodis: vet inte :o

Sommarplaner 2011: jadu den är snart slut ju :O
Hur många kuddar sover du med: 1 men jag har två ;)
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska till tuuusen!
Vem är viktigast för dig: mina vänner,mamma, o mina djur!
Bio eller promenad: Promenad till & från Bion ;)

Är du kittlig: liteee
Snarkar du: kanske någon enstaka gång :o
Stjärntecken: Kräftan
Äckligaste insekten: Alla?
Vad vill du jobba som? ingen som helst aning :(
Stökigt eller välstädat? jag är ganska stökig av mig :(
Anser du att du är stark? jajjjeemenn!!! haha fast de beror ju på;)
Vad längtar du mest efter just nu? nästa sommmar!!!!!!!!!!!!!!
Hur svarar du i hemtelefonen? vi har ingen
Hur svarar du i mobiltelefonen? Aa de äemelie
Antal timmar sömn inatt? 7 ;)

Sov du ensam? Noope
Vad ser du fram emot? Att det ska bli nästa helg så jag får tääääävla!!!!!!
Vilken årstid är det nu?  sommar
Anser du dig själv snygg? haha njää men man har sina dar ;) 

Är du kär nu? nepppppp

2011-08-04 ? 22:06:10

tja


what can I say?
2011-08-04 ? 20:32:29

dålig update

Igår åkte jag ju till jessica & vi åt piggelin & så bestämde vi oss för att cykla till statoil o köpa godis men det slutade med att vi handlade på ok istället hahah! Sen skulle vi egentligen dragit hem & kollat på film men ne då drog vi till en damm mitt ute i skogen och umgicks med lite människor istället, trevligt trevligt! Sen vid typ halv 2 på natten drog vi hem & kollade på trassel, wiiie seriöst världens bästa film!!! somnade runt 5 nånting assnajsigt  ;)

Tränade med bärran nu på kvällen & det gick verklige himla bra! dock var hon stark som en oxe nu när hon fick gå på en stooor bana o galoppera långa sträckor xd hehe men fick ett stopp för jag verkligen totaltabba mig. pinsaaamt. Är fasen lite ringrostiiig. Men sista banan vi hoppa gick kanoners och hon hoppade asbra :D
2011-08-03 ? 19:15:45

dåligt humör

usch & fy o blää vilket dåligt humör jag är på -.- jag & mamma blir osams hela tiden spelar verkligen ingen roll vad som sägs så blir de bråk. Lite ovanligt men nu är det så konstigt nog.. Men till ridpassen iaf

petro - skritade ut i värmen barbacka tillsammans med felicia.

bärran - åh fina bärran! hoppade henn litegranna idag eller vi hoppade kombination för första gången sen sunne, har ju inte hoppat de sen "skadan" o det var ju de hon nita på i sunne, men nu hoppade hon den så himla fint & tvekade inte det minsta! wihooooo mina fina häst!

blackan - jaa herregud jag tror att vi två är lite för lika & nu vet jag att jag inte borde rida henne när jag är arg för hon ger fan tillbaks med samma medicin... så ja eftersom jag var arg så var hon argare så jag vet inte hur många gånger hon försökte sparka av mig -.- haha det är nästa lite komiskt! men vissa stunder var hon riktigt snäll & fiin :)

åsneheeest! nu ska jag ta mitt pick o pack o fly till jesssica för en kväll! wondeeeerbaaart!!!

2011-08-03 ? 15:15:35

sommar i sverige

bildbomb















hehe har man tråkigt när man solar så har man ;)

2011-08-02 ? 22:08:33

Make your move

Blackan fick vila istället, hon skulle ju bara ha skrittat iaf. Men hon får gå ut i skogen imorgon :)

Annars har jag bara kollat på allsång på skansen & måååååååns är ju bara för mumsssssig!. Sen har jag även hurtbullat mig lite och vart ute och jobbat på konditionen, gick 1km, sprang hela 3km utan att stanna :o & gick 1km igen. faaan va skönt det är när man känner att det går framåt & man inte blir trött av att bara springa en liten bit typ. Sen att det bara blir lättare hela tiden & att man orkar mer! asgötttit. Visst även om jag inte springer speciellt långt så duger de för mig ;) ska ju inte direkt börja springa marathon.. Så jag är nöjd :D men imorgon ska mina träningsvärkande ben få vila :)

2011-08-02 ? 17:59:53

give me everything tonight

 


ihhhh nya klänningen på bilden, den som kosta 49 spänn på rean ;) sånt gillas & glajjorna för 19 spänn! hehe har som jag skrev tidigare spenderat min dag med världens bästa vän becccis! vi cykla till maxi & köpte wiernerbröd & dricka o sen vidare till statoil där vi köpte sallad & sen till badet & åt upp allt! hehe. Men vi chillade där & hade de föööööör bra!!! Planerat typ hela 2012 nu också! om det blir så som vi hoppas så kommer det bli så sjukt grymt.. och jag bara längtar sönder till studenten!!!!!!!!! så ge mig 2012 nu tack!

Skriver om ridpassen ikväll efter att jag ridit blackie.

2011-08-02 ? 10:48:54

varmt..

tRidit petro & bärran nu på morgonen, bärran på pelham ;o hehehe mer om det i ett senare inlägg nu har jag precis hoppat i min nyinköpta klänning och tänker cykla iväg till kumla för att träffa beccis oså blir det bad! wihiiiii. Ska bara packa i lite saker först men vi hörs senare!
2011-08-01 ? 23:31:59

vilken otroligt bra dag!

Red två hästar nu på kvällen & jag började med petro. Alltså när jag gick ut till stallet nu på kvällen så fick jag verkligen in känslan av hur allt brukade kännas och hur det verkligen ska kännas i hela kroppen när man går ut dit. Min kropp var verkligen fylld av enbart lycka en lycka som jag inte kännt på länge men som äntligen är tillbaka! Så ridpasset på henne gick verkligen underbart bra! hon var finare än på länge & allt var bara jaa - helt perfekt! Skrittade av henne ett varv i skogen också & det blev ett perfekt avslut på ett underbart pass! Så imorgon ska hon skrittas ut på andra sidan vägen.

Red blackie tillsammans med mamma som red på bärran & även nu fortsatte det att gå på räls! hon var också hur fin som helst och började verkligen lyssna på mina hjälper och gick riktigt fint i vänster varv (som hon haft lite problem med) och hon gjorde jättefina skänkelvikningar åt båda håll. Hihih hon håller ju på att lära sig o byta galopp nu, eller hon kunde det typ direkt bara man vände över ridbanan men nu ska hon liksom göra det när jag säger till. Så red över en bom som jag hade på mitten för att underlätta det hela lite & en gång när jag kom på så tryckte jag till lite extra med skänkeln bara för att hon skulle fatta direkt typ o vad gör hästen då? joo hoppar över bommen som om det vore ett hinder på 130! hahah men hon bytte galopp iaf. På slutet blev hon lite trött och körde lite bock/sparkserier med mig men det fick jag igenom och sen travade jag av henne läääänge som på en 8-volt & jäklar i gatan vad fint hon gick! höjjde ryggen sänkte formen åååååhhhh underbar känsla på en underbar häst!

Allt känns verkligen som att det börjar falla på plats igen, har verkligen tänkt så sjukt mycket på sista tiden, speciellt det här med hästarna. På hur jag ska göra i framtiden, om jag verkligen ska fortsätta osv osv.. Men nu har jag insett att ett liv utan hästar inte kommer att fungera för mig. dom gör mig lycklig! Så nu sista året på gymnasiet så ska jag verkligen ha hur kul som helst med mina fina djur & så får jag tänka på framtiden när den väl kommit.

Men just nu känns det som att det är i sadeln jag hör hemma. underbara dag!


galet vad hon har utvecklats och byggt muskler sen den bilden togs!!!!! mååste verkligen ta nya snart så ni får se! :)

2011-08-01 ? 23:11:39

bilder


bärran i pesson i förrgår ;)

memmmlaaan innan marieberg

memmlans ridoutfit på petro! hehe tur att man inte är någon storbloggare, då skulle man blitt dissad direkt ;) Vit t-shirt som det står hallsberg på, bruna ridbyxor, rosa strumpor o röda foppa! mihihi men bytte ju till tretorna på blackan så då var outfiten lite mer sofistikerad! hahahah

2011-08-01 ? 20:33:59

shopping

Ojoj inte haft ork att blogga idag, det har ju förfasen vart typ 100 grader i solen hela dagen.. Så jag har jobbat lite på brännan! så nu är jag till och med bränd på magen. AJAJ :( men bara jag blir brun sen så är det lugnt! mihihi. Nu på eftermiddagen åkte jag en sväng till marieberg med mamma. Hittade ett par solbriller för 19 spänn, 2 klänningar, dock ville jag lämna tillbaks den ena när jag hittade den andra men då visade det sig att man inte fick lämna tillbaka reavaror -.- aja som tur kostade den ju bara 49:- (på bik bok) Sen köpte jag en klänning på MQ (en sån som BB-sara hade på BB-finalen! suuuperfiiin!. REA! O det som var dyrast idag var ett jävla skärp som kostade 180:- :O men det var fint och passade till klänningen. Sen köpte jag även en deo & ett par jeans. Får se om jag får upp några bilder, min kamera är död & jag hittar inte laddaren :(

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!