2012-01-27 ? 11:34:58

11;34

Sitter i skolan och har allmänt tråkigt, försöker att plugga lite men de går väl sådär. Känner mig totalt slut idag är trött som en liten åsna och veta att jag har fullspäckat schema fram till kvällen känns inte så lockande. Ska ner två omgångar till ridhuset när mamma kommit hem och sen fixa mig inför kvällen för då blir det utgång! Sen är det träning för Lennart på lördag men den börjar inte förns 2 så då kände jag att jag kunde gå ut ikväll! behöver även göra saker som inte har med hästar att göra ibland.

Bloggade ingenting igår för min dag var dålig, var på pisshumör utan anledning och blää, men både black o bärr skötte sig fint igår även om jag hade svårt att se glad ut & ta till mig av att dom var fina. Tränade ju med bärran och fick verkligen hur mycket hjälp som helst, så hoppas att det ska gå bra på träningen imorn och att det håller i sig till grevagården.

Önskar bara att jag kunde trycka på en knapp och göra Petronella till storhäst. Finns ingen som är som hon, världens absolut bästa & vetskapen om att hon kanske kommer att flytta ifrån mig är hemsk, tänk om hon skulle hamna typ 7 timmar ifrån mig? Jag skulle fan dö. Nej ångest över allt som har med petro att göra, vill att hon ska komma till någon som har tid för henne och tycker om henne lika mycket som jag gör, men ibland känns det som att jag vill spara henne på min hög där hemma iaf.  BLÄ, spola tillbaks tiden till där jag precis köpt henne och var lyckligast i världen. Eller gör mig svinrik så att det inte spelar någon roll att hon går kvar där hemma. Min älskade finaste och världens underbaraste Petroos ♥♥♥
Väääldiiiigt bra dag ! :) vaknade kl 8 först ;s haha men då ba, ne jag kan ju inte gå upp nu , så då sov jag 2 timmar till ! najs :) sen ut till stallet o fixa lite ! :) sen ner till örsta & kolla 130. Sen så kommer eva o säger att det intre blev ngn träning , för det var inga som kunde , men ni kan ju träna nu om ni vill! haha så då blev det bara åka hem & hämta yanne & petro . tränade bara med yanne , & jag är såhäääääääär nöjd (y' för han var så grymt jävla fin :') så himla skönt o träna ensamm , men han gick asbra på marken & slappnade av & jobbade med heeeela kroppen o ag kunde bara röra lite på lillfingret så lyssnade han så jävla bäst !! sen hoppade vi lite på slutet också en linje men 3 hinder med 4 språng imellan o första låg på 135-140 , oxern 135 o sissta 115 typ o han var så jäva fin !! :D <3 haha & det som är så kul är att han nästan inte tar i på det heller :') <3 jag är så stolt över dig killen <3<3 sen är ju eva bästa tränaren också !!! (Y) sen petro (y'  hon var också bääääst <3 fast henne tränade jag inte med :) hoppade samma grej med henne som jag gjorde md yanne ! på slutett låg det på 120 & hon var klockren ! :D <3 bästa älsklinnng <33333333333333333
2012-01-25 ? 15:58:08

lever livet!

Ja min rubrik stämmer verkligen in just nu, var i skolan på fm, rätt så ovärt men Lina hade kommit hem från thai så det var roligt att träffa henne igen! Men sen kom jag på att jag lika gärna kunde jobba hemma på samhällskunskapen så kunde jag sluta där runt 11, så blev det. Gick upp en sväng på stan eftersom det var hindersmässan och köpte med mig 14 par strumpor haha, vart så grymt sugen på allt godis jag såg och inte tala om munkarna men det är bara att hålla i.

Men var hemma rätt tidigt så då satte jag mig direkt och pluggade lite NK & SH, hittade ganska mycket fakta om Tunisien och den arabiska våren faktiskt!
Har även hunnit med 2,2km på bandet o ridit blackie. Nu tänkte jag faktiskt kolla på en film och vänta på att mamma kommer hem så vi kan åka till ridhuset sen blir det mer plugg ikv! :)
2012-01-23 ? 19:58:57

my friendyyyy! <3

bild från i fredags, hihi. Bloggen ligger på lågvarv men orkar inte uppdatera speciellt mycket. Har inte gjort något speciellt idag heller. Bara mockat, tagit in hästar, fixat hö & kollat på en film som heter Monte Carlo, den var grym! juste gick 3,1km också och nu ska jag kolla på tv igen, hejhej latiiis! :)
2012-01-22 ? 22:55:53

Hästar hela dagen lång & en allergisk reaktion igen -.-

Herregud skämde ut mig totalt på p&j på blackan idag. Hon stannade seriöst 5 gånger på varje jävla hinder förutom 1an. JA, ville bara sjunka genom jorden där ett tag alltså. Men allt annat idag gjorde hon så bra, och hon var hur snäll som helst i hanteringen. Så det var positivt. Men hoppningen idag funkade inte riktigt. Haha hon var så sjukt tittig, kollade på precis allt. Vissa språng hoppade hon fint och vissa hinder fick läggas ner osv. Men tur att det var en PJ. Så tar nya tag och hoppas att hon är på bättre humör nästa gång. För hon har haft en riktigt down period och sparkat mycket och inte alls vart rolig att ha med o göra. Men nästa helg ska hon in till ÖFK på banhoppningsträning. Så det blir kanon. För där ska ju hennes riktiga "tävlingsdebut" vara. Så då är det perfekt att hon vart där! :)
Bärri var jättefin, han dock iinte rida fram så mycket och hade glömt mina sporrar men fick ett stopp kan man väl säga. På framhopp hoppade man bara i höger varv och eftersom det blev mest hoppning, så red jag alltså mest i höger varv och jobbade aldrig in hennes jobbiga vänstersida. Men så hon stannade/hoppade åt sidan på 5an för hon körde ut hela vänstersidan + att jag red klantig väg. Men annars är jag nöjd!
Sen åkte jag ner med Lisa till örsta och red petro, hon var superduperfin. Lilla prinsessan <3

Hahah jusste fick en allergisk reaktion idag igen och fick massa röda fläckar på hela överkroppen. Hade precis ätit en chockladdrink typ & förra gången chockladströssel. Så antagligen är det nåt ämne i chockladen jag inte tål. wtf liksom? jaja kul.
image description
förra gången, dock syns det inte så bra, men det blev värre idag -.-
2012-01-21 ? 22:23:14

Vilken bra dag!

Hela förmiddagen spenderade tillsammans med Hussarna kan man ju säga. Dom var här med sina hästar eftersom pappa skulle sko dom & sen åkte vi ner till örsta tsm och var där i flera timmar. Red på blackie och hon var allmänt mongo igen :( Inte lika farligt som på träningen, men ändå lite galen och blev rädd för fan allt osv. Men på slutet coola hon ner lite och var riktigt fin. Kunde dock inte sätta någon press på henne för då hade jag nog fasen åkt av. Imorgon ska hon iväg till kumla på pay and jump. Känns väl inte allt för bra kan jag vara ärlig med. Är lite rädd för framhoppningen, om hon är dum så får vi helt enkelt skita i att hoppa fram :) Men bara hoppas att det blir så himla mycket för henne så hon inte vet vart hon ska kolla. Ska hoppa 1m iaf.

Tillbaka till dagen: När vi var klara med blackan så red Lisa på Petro. Har inte så mycket att säga om passet faktiskt utan kan sammanfatta hela passet i ett ord FANTASTISKT. Lisa red hur bra som helst och petro var hur fin som helst och hoppade verkligen kanon. Lisa hittar verkligen bara mer knappar hela tiden och dom är så underbara tillsammans. Har verkligen svårt att se någon än Lisa på Petro i framtiden, men vi får se vad som händer och sker, det enda jag vet är att man lär sig en jävla massa på den ponnyn. Lisa har verkligen utvecklats enormt mycke  och blivit riktigt duktig! :')
Världens bästa ponny och världens bästa unge!
Världens bästa! <3
Red bärran i ridhuset nu på kvällen tillsammans med Emma och hennes söta ponny :) Bäris fick hoppa några språng och hon kändes superfin. Även hon ska hoppa P&J imorn en 120! :)
2012-01-20 ? 16:41:34

:')

Skolan var chill, hade bara två lektioner kvar när jag kom in. En föreläsning osådär. Efter skolan åkte jag och mallan o sola, uhhh så skönt det är :') & ikv blir det utgång med jempis! En i klassen har fyllt så nu blire party all night long ;)
Hästarna får vila idag och det blir antagligen ingen mer uppdatering men ha de så bra :*
2012-01-20 ? 10:32:04

veterinärbes

Petro var som sagt hos veterinären idag på besiktning. Inte för att hon är såld utan för att man måste ha ett gilltligt veterinärintyg för försäkringens skull o blabla. Han började med att lyssna på hjärta osv och allt lät bra, kollade igenom hela kroppen noggrant benen, ryggen osv.
Sen gjorde han böjprov och hon visade ingenting någonstans :') hihi unnderbara ponny. Han var verkligen imponerad över att en ändå så pass gammal häst var så fräsch.
Så himla skönt att veta att hon är helt frisk också, att hon inte har ont någonstans osådär
Men nu när vi vet detta och försäkring blir klar så ska hon ut på annons.
älskling <3<3
2012-01-19 ? 21:28:29

ohhhh myyyy

Träning med blackie vare ja. Hon var helt brutal på marken idag, hon ville inte alls jobba ordentligt. Men visst hon jobbade på i en fin form i traven men några cphopp där i mellan liksom. Men när vi skulle börja galoppera gjorde hon sjuuuukt stora brutala hoppbakutspark. Helt galet faktiskt. Hon vänder o vrider kroppen helt knasigt alltså. Sen var hon så äckligt nära att sparka sönder spegeln -.- Den sitter ändå ganska högt upp men hade hon sparkat 5 cm innan så hade den rykt, bläääääää idag var det verkligen bara för att sura och bestämma så till slut när hon gjorde så fick jag verkligen rycka tag i henne  och få ner henne på marken igen. Så när hon började med nåt så gjorde jag så igen. Till slut slutade hon fakiskt och coolade ner. puuuh. När vi började hoppa så skötte hon sig bra och hoppade sjukt bra. Även om hon kickade bakut över ett hinder och sen ett brutalt hopp efter hindret också, men annars så :) Hon hoppade hur bra som helst på slutet och dom sista övningarna vi gjorde, så det var skönt :)

Sen red jag min finaste lilla älskling  Petronella. Lät några hinder stå framme så hon fick ta några språng. Red fram henne sådär lagomt mycket och hon var så himla fin! ååh lilla prinsessan. När jag började hoppa så hade jag faktiskt lite svårt med avståndsbedömningen hahah, men efter några språng så satt det igen. Hon hoppade så himla fint! Hoppade en liten bana på ca 1m på slutet och det var helt underbart. Känslan på den hästen är så underbar. Jag kan inte annat en leee :) Var så länge sen jag hoppade på henne så hade nästan glömt bort hur rolig hon är och hur underbart fint hon hoppar.
Världens finaste prinsessa, imorn ska hon till veterinääären ossåå :)

2012-01-19 ? 14:33:25

KOLSYRA

haha min rubrik <3, älska kolsyra. Ägde nyss ut bärran i hagen, man brukar ju aldrig kunna ta in henne först, utan man får hämta blackan och sen kan bärran också gå in, men idag testade jag en ny taktik. Eftersom hon springer som på en volt omkring mig hela tiden (störigt nära) Så tänkte jag att jag låtsas longera henne. Jag smackade lite på henne och ptrooade lite på henne osv.Jag låtsades till och med att hålla i en lina, men så efter ca 10min "longerandes" så stannade hon faktiskt och jag kunde gå och hämta henne.
Catchiiing.
Så nu ska jag gå ut och gå en promenad med henne i skogen :').
Måste fasen berätta om mina hemska drömmar sen, buuuh kändes verkligen som att dom var på riktigt.
2012-01-19 ? 08:04:53

Moorrn

Blir hemma idag, mår illa som en liten gorilla. Så tänkte hoppa ner i min varma säng och sova bort illamåendet så jag förhoppningsviiis kan träna med min fina svarta ikväll! :)

2012-01-18 ? 20:14:17

Fail

Skolan rullade på som vanligt, chillar och har det trevligt med mina vänner!
Bärran skrittade på banan eftersom hon inte kunde hänga med till örsta, & det går ju inte att göra något annat än att skritta pga underlaget. Men hon var fin.

Sen åkte vi ner till ridhuset med petro och blackie, såg då att det var massa transporter och jovsisst hade vi missat att det var dressyrträning (n). Men jag fick rida iaf. Bara jag höll mig i hörnet typ. Så tar in henne i ridhuset och ska precis hoppa upp, då springer det en muuusjäveeeeeel under hennes fötter så hon blev livrädd -.- suck hon som har skött sig så himla fint hela tiden. Så blev hon stressad och reste sig en gång när jag hoppade upp, men sen gick hon väl okej. Skritta och travade bara eftersom jag inte ville störa henne som tränade. Hon har ju ändå liksom betalt för sin träning och då blir man ju inte så glad om någon annans häst hoppar o far, men jaja nöjde mig med henne där. Petro fick inte gå alls, tyvärr.


Raggie <3, nu ska jag snart äta en kycklingrulle, efter den här måltiden börjar mitt nyttiga liv (y) öhhöhhöhöhö
2012-01-17 ? 22:05:25

Lista för 2011

Du under 2011..


 

 

 

 

Har du gråtit? ja

Har du skrattat? ja

Har du sovit i tält? japp

Har du varit på Gröna Lund? nooo

Har du varit på Liseberg? nepps

Har du varit på Kneipbyn? nej.

Har du varit utomlands? noooope

Har du varit i en annan stad? äntligen ett ja!

Har du bott hemma? ja

 

 

 

Dina vänner under 2011..

Har en vän dött? nej

Har en vän sökt tröst hos dig?ja

Har du sökt tröst hos en vän? ja

Har du sovit över hos en vän? haha jaa

Har du varit kär i en vän? njaa

Har du fått mer en fem nya vänner under året? jaa :)

 

 

 

 

2011 har du:

Har du pussat någon? haha ja

Har du varit kär i någon? njaa

Har du sovit med någon av motsatt kön? japp

 

 

 

När har du som mest..

Gråtit under 2011? hmm vet inte

Skrattat under 2011? haha jaduu bra fråga

 

Denna månad...

Har du varit kär? haha nej

Har du kysst någon? nej

Har du pussat någon? ja

Har du kramat någon? ja

Har du skrattat? ja

Har du gråtit? nej

Har du varit glad? ja

Har du varit ledsen ? nja

 

 

 

När...

Grät du senast? länge sen faktiskt

Skrattade du senast? en massa i skolan.

Duschade du senast? ska duscha nu

Lyssnade du på musik senast? förut

Hade du kul senast? idag

 

Vem..

Kramade du senast? haha min voffse

Pratade du i telefon med senast? mami

Fick du sms av senast? Patricia

Hade du tråkigt senast? lite nuu

Tycker du om någon just nu? kanske jag gör

Gröna eller röda äpplen? gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen? sofia är riktigt bra att prata med <3
Vilken tid gick du upp idag? 7

Har du sovit i din egna säng inatt? jopp

Har du sovit ensam inatt? japp

Hur svarar du i telefon? hallå elle a de e emelie

Vad ska du göra imorgon? skolan o rida

Var vill du bo när du blir stor? vet faktsikt inte

Vad vill du bli när du blir stor? rik o lycklig

Är det okej att gråta? ja men verkligen

Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren såklart!

Skulle du göra om du vann en miljon? köööpa heest
Bär du glasögon eller linser? neeej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? men verkligen inte

 

 


Har du piercing? i öronen

Har du tatuering?  nope

Vill du gifta dig? beror på

Vill du ha barn? ja

Solar du ofta? på sommaren ja

Är du bra på att laga mat? som fan

Gillar du att dansa? ja :D men jag kan inte dansa..

Hur vig är du? ganska vig faktiskt

 

 

 

Vilken är din favoritglass? b&j half baked

Tror du på ett liv efter döden? ja faktiskt

Är du morgon eller kvällsmänniska? kväll/natt
Vilken ögonfärg har du? blå/grön

Vilka hårfärger har du haft?blond, nu champangeblond haha
Är du beroende av något ? nee

Senaste låten du hörde? svalkar vinden

Brukar du bädda sängen? nja, inte så ofta

Har du kysst någon under den senaste månaden? nope
Vad var det senaste du sa? okej

 

 

 

2012-01-17 ? 21:21:37

Min älskling

Love
2012-01-17 ? 17:17:28

All this way

Sådär då var jag klar i stallet, råkade visst somna någon timma där när jag kom hem ;) Men hästarna har fått gjort lite nytta, bara skrittjobb idag men sånt behövs också, skogen får de bli imorn eftersom det hann bli lite mörkt innan jag kom ut.

Sen har jag även mockat stallet, sopat, tagit in alla, gjort betfor, fyllt på vatten till bärran osv. Men nu får mamma mocka resten av veckan, för jag känner av min rygg direkt. Jag undrar verkligen vad det är för fel på min rygg, vore rooligt att veta!

nyyyår
2012-01-17 ? 12:24:21

Tisdag

vi fick slut tidigare så är redan hemma! Tänkte dra mig ut i stallet ganska så snart, petro ska ut i skogen, även bäris men henne kan jag ju inte rida ut på själv för jag kommer oftast inte ens av gården så får bli en promenad för henne. Hon skulle ändå bara skrittat så det blir kanon. Ska nog gå någon runda med blackie också så hon får se nåt annat. För imorgon ska hon ner till ridhuset.
2012-01-16 ? 23:40:15

hehehehe loooovve it!

Jag älskar alla människor som skriver om Roffe på fejjan, detta är ju precis det vi vill! att folk som inte har en aning om vem han är eller bryr sig det minsta om hästar iaf ägnar sig några sekunder till att nämna honom i en statuduppdatering på facebook. Vi uppmärksammas GOOOO RIDSPORTEEEN!!
2012-01-16 ? 23:13:05

Rolf-Göran Bengtsson, min hjälte!

Han är så värd detta pris, verkligen. Men det jag tycker är det bästa med allt är att han fått ridsporten att synas framförallt i media, där vi aldrig uppmärksammats innan. Att han nu går och vinner det största priset av alla är undertbart! Med det hoppas jag att vi som håller på med ridsport kommer få en annan respekt för det vi gör. Jag menar Roffe är 50 bast och har sina största framgångar nu, det visar ju bara hur målmedveten man måste vara och vilket slit man måste lägga ner för att komma dit. Som hockeyspelare är ju förfasen döööa när dom är typ 30?, haha aja är bara grymt lycklig, för detta behövde ridsporten!!!
2012-01-16 ? 17:26:27

ÄNTLIGEN!!!

Jag säger bara ÄNTLIGEN! Nu har vi internet igen, förjääääkla skönt vill jag lova! Har ju vart utan sen den där Dagmar var här på besök. Så nu ska bloggen igång på riktigt igen.
Vi ska strax käka sen drar jag o papi till ridhuset (haha han är med typ 1 gång om året kankske, men mamma ska på styrelsemöte) Bäris får följa med idag igen medans dom andra två vilar.

my love

2012-01-16 ? 10:24:40

Hola amigos

Tjenare mina vänner! Just nu sitter jag i skolan och dör. Seriöst jag har ingen som helst motivation till att vara här. Det hjälper inte att det bara är ett halvår kvar jag bara orkaaaar inte :(

Hästarna går toppen nu och det känns som att jag skulle kunna spendera hela mina dagar där. Men nu ska jag försöka plugga lite så herååååååååå.

kärlek
2012-01-15 ? 22:07:55

Ridhuset hela dagen igen!

Var först i ridhuset med blackan o Petro och som tur var så var bästa lilla Lisa där så då red hon på Petro!! (buuuh vill verkligen bara ge henne Petro helt gratis för ååh så fina och perfekt dom är) men så var man fattig PpPpPppp men red iaf ett dressyrprogram som Linnea lärde oss ;) jag vann med blackie haha. Hon var fin idag med något loj, så hon får vila imorgon! Vill bara att det ska bli bättre underlag nu för hon måste verkligen galopptränas så hon får bättre kondis.

Nu på kvällen var vi nere med bärran, gjorde lite olika övningar och herregud så fin hon var ;o gick fan i perfekt form även mot hindrena. Hoppade som satan gjorde hon också, hade lite studs och sen ett räcke med bara en planka och på slutet låg den på 140 och det klippte hon hur bra som helst och hoppade mig ur sadeln, vilket är väldigt ovanligt haha. Bara hoppas att hon håller den här formen fram till grevagården som blir årets första tävling där vi slår på stort och startar 130 130 135.

Nu vill jag ha mitt internet tillbaka, lagar snart den trasiga ledningen själv -.-

2012-01-14 ? 17:48:26

<3

Har vart på örsta nästan hela dagen. Började med att åka ner med bara bärran och hon var så himla fin, helt galet faktiskt! Blev lite inspirerad av Emmy som red dressyr så jobbade henne riktigt mycket och gjorde piruetter lite hit o dit :) hon jobbade verkligen hur bra som helst! Sen åkte vi dit med black o Petro började med blackan och hon var helt amaziiiiing, mamma jag har världens finaste häst!! Hon är i särklass den finaste jag suttit på i hela mitt liv!! Sen red jag Petro och efter ca 20 min började hon kännas precis som vanligt, gick i fin form och arbetade kanon! Så nu ska hon ridas ordentligt tills hon blir såld!! Så snälla kom o kööp, hon är världens bästa! inte speciellt dyr, har många år kvar på tävlingsbanan osv för jag känner mig som en fet flodhäst när jag sitter på henne och nu har jag så himla fina hästar jag vill lägga all energi på + att jag är 18 och får inte ens rida ponny längre! (måste bara säga att jag iaf kommer vara sjukt petig vart hon hamnar och hemmet är 1000 gånger viktigare än priset :) blää hatar mina inlägg från telen, blir bara kladdigt och äckligt, men hoppas att vi får internet snart!!!!

2012-01-13 ? 21:43:51

Perfekt fredag!

Inte krogen och inte massa vänner. Nej bara en oerhört underbar fredagskväll i stallet med mina absoluta favoriter! Red även en liten stund på lillfjonken och hon kändes precis som vanligt och var mjuk och fin :') sen blev det massa mys med hästarna på gången medans mamma mockade. Jag älskar verkligen det här livet! Fuck skolan, gött att man bara har en termin kvar :)

2012-01-12 ? 23:16:16

Mina hjärtan!

Blackan gick superduper på träningen! Hon hoppade helt fantastiskt. Är ledsen över att bloggen suger just nu men vi har fortfarande inte något internet :( sämsta teliagubbar. Men så ni får hålla ut tills mitt internet är tillbaka, då lovar jag er massa bilder :)

2012-01-11 ? 16:19:21

Stackars min lilla älskling

Stackars min lilla Petroplutt, hon var hur konstig som helst och ville inte böja halsen åt nåt håll typ och betedde sig verkligen inte som vanligt. Hon brukar vara hur mjuk som helst. Men våra hästar fick vaccin igår och det har ingen av dom reagerat på förr men antagligen så är det de Petro har reagerat på eftersom hon var så stel i halsen och lite hängig sådär, min finaste prinsessa :( får se om hon får vila några dagar nu så får vi se hur hon är. Masserade hela halsen på henne iaf och stretchade. Bara hoppas att det inte är något annat. Älskade <3

2012-01-10 ? 19:05:05

Haha åh :(

Har aldrig haft så här ont i kroppen någonsin. Träningsvärken sen bodaborg, förkylningen jag dragit på mig och nu även ryggont och världens sjukaste smärta i magen. Det går bra nu har jag hört! Så blir ingen ridning idag :( imorgon struntar jag i hur ont jag har för då ska blackie till örsta och ridas o dom andra måste motioneras :) jaja nu har jag klagat lite så nu tänkte jag slå på en film eftersom jag fortfarande inte har någon dator med internet :(

2012-01-09 ? 18:55:10

Sjukis

Jamen, bodaborg igår med rkk! Mitt lag med lisa och linnea vann såklart med fjorton stämplar ;) har dock 11 blåmärken på mitt ena högerben! Men allt för laget ;) har även träningsvärk i varenda liten kroppsdel idag. Sen sov jag hos bästa Lisafisa och agerade nanny till henne hahhah! Hästarna vilade idag för dom vaccinerades, men imorgon ska alla gå :) Petro ska typ veterinärbesiktas snart, något med försäkringen sen ska hon ut på annons, blääää, ångest vill inte :( men har inget val hon tar upp droppans tid kan man säga. För jag hinner inte med 4 hästar varje dag + att jag inte ens får rida ponny åldersmässigt längre. Om jag var rik skulle jag skänka henne till Lisa men nu är jag ju tyvärr inte de
:( jaja har iaf äcklig ångest över det för hon har vart min bästa vän i 8 år så detta kommer bli jobbigt.
Men nu ska jag snart försöka sova bort min feber och taggs skola imorgon!

2012-01-06 ? 15:27:01

Träning

Träning för lennart L Idag med bärran. Det gick bra, men det finns mycket att förbättra såklart! Upp med händerna är första prio i min hjärna nu. Sen måste jag också införskaffa mig ett par handtag till tyglarna eftersom jag på slutet nu haft en tendens till att bara korta upp innertygeln. Men över lag så hoppade bärran bra, inte optimalt med kroppen men ändå helt okej. Jag är ändå inte helt säker på om det är det rätta sättet att rida henne på. Man ska vara väldigt lätt i sadeln, släppa på kontrollen och egentligen inte bry sig om vart huvudet är. Men när man sitter och rider så på bärran så känns det för täääääakigt alltså. Känslan blir bajs även om hon går bra. Så att göra någon kompromiss av båda sätten att rida så tror jag man kan hitta det ultimata för bärran. Önskar nästan att typ Lennart kunde hoppa upp och rida på henne för att få en bild av hur hon är när man sitter på ryggen och när man ser henne från marken eftersom det är äckligt stor skillnad. Men har verkligen tagit åt mig av tipsen så får vi se vart det leder! :)) ska dock bli väldigt kul att åka dit med blackan för där kan man väl egentligen säga att min riktiga ridning kommer fram och att det sättet han vill att man ska rida kommer nog passa den donnan perfekt! :)

2012-01-05 ? 20:58:26

Allergisk

Buuuh har fått en allergisk reaktion av något :( har massa röda fläckar på hela överkroppen och är helt röd i ansiktet. Vet inte vad det kan vara men kanske glassen, pastasalladen eller strösslet. Så nu tänker jag inte äta något av det på länge....

2012-01-05 ? 19:30:25

Bla

2012-01-05 ? 19:06:14

buhuu

Nu har jag gjort klart en uppgift, haha den sög. Sista frågan var helt mobbad, så svaret på den frågan blev - Jag orkar inte svara på den här frågan!

Men har jätteont i huvudet så jag funderar på att åka hem igen. Ska fråga om mamma kan köpa med en pastasallad till mig också!

Men det ska bli tråkigt att lämna ifrån sig internet igen. Undrar verkligen när dem ska laga den där trasiga ledningen -.-.... Så det här var nog det sista ni hörde av mig på ett tag igen. EFtersom jag bara inte orkar skriva seriösa inlägg på min mobil.

alla träd bakom dessa träd är också borta :( saaadface.
2012-01-05 ? 18:50:56

Min älskling!







hahah moongo<3

 

 

2012-01-05 ? 17:13:09

Internet för en dag!!!

Sitter hemma hos min bror eftersom jag måste ha internet. Eftersom stackars lilla jag måste ta tag i lite plugg. Fast bara lite, orkar inte göra allt, hehe.

Har bara ridit bärran idag och hon gick kanoners! Red nere i ridhuset på örsta. Önskar verkligen att jag hade ett eget, för nu måste man samsas med alla andra, och vissa sitter och smackar och ryar på sina hästar hela tiden. Bärran är ju ganska känslig, så hon lyssnar ju på alla deras smackningar osv -.-. Men hon var ändå riktigt fin i formen och arbetade på bra med hela kroppen. Imorgon ska hon på lindelöwträning på eklunda.



hehe tänkte bara säga att alla dessa träd som är bakom mig på bilden är borta.
Våran idiot till "granne" som bor 1km från oss äger tyvärr den remsan av skogen och valde att hugga ner allt -.- Så nu är det helt öppet in till våran gård och ridbanan ligger precis bredvid vägen nu kan man ju säga. Äcklig arg tjej.

Även alla dessa träd som är till vänster på denna bild.

Här ser man väl nästan bäst, o alla träd är gone, förutom det träd som står närmast bilen.


finaste!

Här höll dom på att hugga ner allt :( ska visa bilder någon dag hur det ser ut nu :(

2012-01-04 ? 16:40:50

Jag älskar min blackie!

Måste bara säga igen hur mycket jag tycker om min finaste svarta häst!! Utan henne så skulle ju livet vara som kattbajs ungefär. Nu har hon tränat hårt tre dagar på raken med 2 pass idag och galet så duktig hon vart! Nu vill jag bara ut och börja tävla och faktiskt visa upp det finaste som jag någonsin haft i min ägo. Jag är så oroligt lycklig och glad över henne, jag vet att det kommer att ta tid, det är inte säkert hon går klockrent i början på tävlingarna heller eftersom hon har sitt lilla humör, men jag vet att hon har alla kroppsliga förutsättningar för detta och jag ska försöka ta till vara på det till Max! Mitt hopp, min framtid mitt nya allt! Sjukt hur mycket man kan tycka om ett djur alltså.. Nu tänkte jag decka en stund. Sov inte många timmar på lägret inatt så har vart som en död fisk hela dagen, så nu ska jag sova, sen rida bärran i mörkret och springa på mitt band eftersom jag ätit som en häst nu, men de vare vääärt!!

2012-01-02 ? 21:21:56

Jag lever!

Men har fortfarande inget internet, men måste bara kika in och säga hur underbar blackar var på träningen idag! Vi var iväg till hagaby för vi hade träningen där med turen för Britt pärsson. Tredje ridhuset blackie har vart i nu. Hon var något spänd i början men inte så konstigt med tanke på hur mycket nya saker det var där inne och massa hinder. Men hon var så himla duktig, jag är så stolt! Hon stannade två gånger på en oxer som det var en stor farlig grind under annars hoppade hon allt hur bra som helst!!! Även om hon drog på en del bockserier ;) fick jättemycket beröm idag av Britt, sånt är alltid kul och hon tyckte att blackan var riktigt fin och såg mycket lovande ut! Lite extra kul eftersom hon haft den enda helbrorsan till henne. Men den var helt knäpp, men berättar om det i ett annat inlägg :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!