2011-07-31 ? 21:48:43

minnen


give me everything tonight pitbull ft. ne-yo afrojack & nayer

Falsterbo så det bara skriker om det! Det är verkligen världens bästa vecka! Man släpper allt som finns hemma & bara lever livet. Man lever som i en liten bubbla, man liksom försvinner från verkligheten en stund.
Falsterbo 2011 - Ett minne för livet!
Nu är det bara tagga till 2012 ;) Då har man tagit studenten förhoppningsvis fått körkort osv osv! wihoooooo.

2011-07-31 ? 21:29:32

carpe diem

sket i allt som har med hästar att göra idag, hehe. Så jag flyttar liksom hela dagens planering till imorgon istället & det känns superbra behövde nog fasen en ledig dag från hästarna.


Men istället var jag ute och rörde på mitt egna fläsk! Sprang faktiskt 2km utan att stanna & var inte ens trött?! Men fick sån jääädra håll så var tvungen att stanna en stund sen så gick jag 1km, sprang 1km & gick slutligen 1km & hem igen. Så rundan blev alltså sammanlagt ca 5km och jag är riktigt nöjd! Känner att min kondition måste förbättras lite nu när skolan börjar om ca 3 veckor. Går ju faktiskt ett idrottsgymnasium. mihihi!
När jag kom tillbaks från min runda så hade felicia kommit hem från vetlanda så snacka lite med henne, uuuh så jag saknat diiiig min plutttttt!


Känns som att det här kommer att bli en KUNG vecka!

2011-07-31 ? 16:52:20

emelie & planering funkar ej

Jo men självklart så fortsätter jag med min spontanitet och följer absolut inte schemat som jag skrev upp igår. För när jag vaknade vid 9 i morse var det verkligen döövarmt, så jag och mamma bestämde oss för att åka till hargebaden & sola istället! Så nu är jag fan röd som en död kräfta i ansiktet eftersom jag hållt mig undan solen i ett par veckor hihihi.
Nu har jag precis ätit världens godaste middag & hamnar snart i matkoma, sjukt vad mätt jag blev.. Jaja nu ska jag vila en stund & sen blir det att rida så mycket jag hinner innan kvällen tar slut!¨

snygg bränna!

2011-07-30 ? 22:34:29

written in the stars

Petronella - Red henne på banan & eftersom jag har blivit lite påhittig igen så hade jag lagt ut bommar lite huller som buller & red över. Det är verkligen himla bra att göra bara lägga bommarna lite som man tycker och hitta på banor och ändra galoppsprång osv.. Det gör ju verkligen passet mycket roligare! Hon var verkligen superfin. Speciellt i galoppen, hon kortade och längde sig hur bra som helst! Avslutade passet med en skrittrunda i skogen.

Blackan - Red henne på samma sätt som med petro, bommar alltså! o jäklar vad fin hon var i början. Jobbade på jättefint och reagerade bra på mina hjälper! Sen tänkte jag bara hoppa en liten oxer och då fick hon tokryck och totalvägra gå ur svängen från höger, eller hon sköt ut vänsterbogen och så gick hon dit hon ville -.- Till slut fick jag iaf över henne & så fort jag kom ur vänster varv hoppade hon hur fint som helst! Aja det löste sig ju på slutet, men det är så jobbigt att behöva bli arg på henne för att hon ska komma ner på jorden igen.. Sista språnget var iaf helt magiskt hon hoppa mig ur sadeln som bara den :')

Bärran - Mamma longerade henne i pessoaloungen :)


gammal bild på prinsessan.


Planen imorgon ser ut såhär ungefär
Fodra och släppa ut hästarna
morgonpromenad
rida bärran & petro
tvätta transporten
rida blackan
hålla på med/sitta på droppan
lastträna blackan

Så jag har nog att göra hela dagen. hiihi lovar att jag ska bättra mig med att ta nya bilder oså, ni kommer iaf få se före & efterbilder på transporten!

2011-07-30 ? 20:54:51

Nystart

Ni undrar säkert varför jag tog bort hela min blogg och gjorde en ny med samma namn?
Men här får ni svaret - Jag ville helt enkelt börja om, det kändes som att både bloggen och mitt liv började bli så himla rörigt och jag känner att jag behöver lite struktur i min vardag och inte bara ta allt som det kommer. Som jag gjort ett tag nu. Jag måste börja planera bättre & inte strunta i saker.
Så därför kände jag att börja om bloggen kunde vara en bra start.
Tänkte väl fixa en ny design när jag känner för det, det är ganska skönt att bara ha en sån här ful ett tag.

Sen tänkte jag även att jag ska ha lite olika kategorier på bloggen & inte skriva ihop allt hela tiden och skriva onödiga saker bara för att fylla ut inläggen. Så att jag har en kategori för hästarna och sen en "ohästrelaterad kategori" där jag skriver lite vad jag vill typ!

2011-07-30 ? 19:17:33

Ny blogg

Har raderat allt som fanns på denna blogg. Nu börjar jag om!
Första riktigt inlägget kommer ikväll!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!