Vilken bra dag!

Hela förmiddagen spenderade tillsammans med Hussarna kan man ju säga. Dom var här med sina hästar eftersom pappa skulle sko dom & sen åkte vi ner till örsta tsm och var där i flera timmar. Red på blackie och hon var allmänt mongo igen :( Inte lika farligt som på träningen, men ändå lite galen och blev rädd för fan allt osv. Men på slutet coola hon ner lite och var riktigt fin. Kunde dock inte sätta någon press på henne för då hade jag nog fasen åkt av. Imorgon ska hon iväg till kumla på pay and jump. Känns väl inte allt för bra kan jag vara ärlig med. Är lite rädd för framhoppningen, om hon är dum så får vi helt enkelt skita i att hoppa fram :) Men bara hoppas att det blir så himla mycket för henne så hon inte vet vart hon ska kolla. Ska hoppa 1m iaf.

Tillbaka till dagen: När vi var klara med blackan så red Lisa på Petro. Har inte så mycket att säga om passet faktiskt utan kan sammanfatta hela passet i ett ord FANTASTISKT. Lisa red hur bra som helst och petro var hur fin som helst och hoppade verkligen kanon. Lisa hittar verkligen bara mer knappar hela tiden och dom är så underbara tillsammans. Har verkligen svårt att se någon än Lisa på Petro i framtiden, men vi får se vad som händer och sker, det enda jag vet är att man lär sig en jävla massa på den ponnyn. Lisa har verkligen utvecklats enormt mycke  och blivit riktigt duktig! :')
Världens bästa ponny och världens bästa unge!
Världens bästa! <3
Red bärran i ridhuset nu på kvällen tillsammans med Emma och hennes söta ponny :) Bäris fick hoppa några språng och hon kändes superfin. Även hon ska hoppa P&J imorn en 120! :)

Kommentarer
Postat av: lisa

<3333 älskar di :)

2012-01-21 @ 22:27:08
URL: http://lisaochniljljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0