mina grymma tjejer!

Resultat:

LD clear round - 0fel, riktigt bra runda av Lisa & Petro hoppade super!

LC A:0+A:0 - 0+0 fel, haha denna runda var så sjukt bra! Lisa red precis enligt planen & gasade inte alls på så mycket i omhoppningen utan red med full kontroll runt hela banan. Petro var verkligen hur taggad som helst och gjorde små luftsprång haha, men verkligen bara för att hon tyckte det var så grymt roligt!

Är verkligen världens stoltaste coach haha, finns ingen unge som är så liten och rider så grymt som Lisa. Riktigt fin ridning med kontroll. Precis som man ska göra när man satsar på att komma upp i klasserna och inte stanna på den lokala nivån liksom. (sen är det klart att man kan komma upp i klasserna även om man gasar i LC) Men när man rider petro så är det verkligen så himla bra att göra så både för Lisas självförtroende & att petro ska vara nöjd med ridningen. Sen när man känner sig helt säker så kan man ju börja satsa lite och verkligen rida för placering.
Men ja Lisa fick verkligen hur mycket beröm av folk runt omkring som sa att hon red så fint och att hon verkligen passade med petro & att petro såg så himlanöjd ut osv osv.
Värmde verkligen i hjäratat att se Lisas leende inne på banan :')
Världens bästa och grymmaste ungeeee <3 (även om du peta på mig hela morgonen för att jag skulle kliva upp .........)

man blir lycklig av att se er tillsammans, på riktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0