Träning

Blackiebobboo har varit  på sin alldeles första träning med att åka tranport både till örsta och hem!!!! Hon har ju vart där en gång på ett läger när vi gick ner med henne ;D

Hon var superduktigt när vi lastade hemma och gick på nästan direkt.
Väl nere på örsta så var det massa aktiviter igång. Islänningarna ska ha tävling på deras nya bana i helgen så de var nere o fixade massa och körde traktorer hejvillt. Sen spikade Pappa och Göran upp ett tak. Så det hände verkligen saker överallt.

I början av passet så var hon verkligen spänd som en fiolsträng och säkert två meter hög :o Hon hoppade och for iväg för alla möjliga saker.. Till slut coolade hon ner sig lite och kunde börja arbeta lite. Det sattes inte så stor press på henne på framridningen eftersom det ändå var så himla mycket för henne. Periodvis var hon som en gud att rida, så jävla fin.

Hoppade ganska mycket låga hinder idag, ur alla möjliga vinklar och svängar. Det gjorde hon veerkligen jättebra och fick några riktigt fina språng :') Hon "stannade" och kollade på grinden en gång åt varje håll och sedan på ett vitt hinder, för det kom lite snabbt ur sväng och så tittade hon till på det haha. Annars hoppade hon som en klocka och det gick att rida framåt ordentligt mot vissa hinder.

Träningen höll på i ca 1h 15 min och det är det längsta passet hon någonsin gjort så hon var väldigt trött på sluetet kan jag säga ;D Men hon blev inte´dum i alla fall bara lite svår att svänga (;

Sorry för pissjobbig rörig text, men har en sån grym huvudvärk och är så himla trött :(

jävlar vad jag tror på dig hästen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0