underbar dag

Dålig update jag vet, men jag har vart på grevagården hela dagen & kollat finalerna på storhäst SM tillsammans med Mamma & Elin! hihi fytusan va kul det var och jäklar va inspirerad man blir till att träna & verkligen kämpa för att nå dit man vill! :)

Fick se min drömhäst som är DAMDAMDAMDAMM Alexander Zettermans Cordello, jävlar vilken fin häst alltså dock rev den två i finalen idag men herregud vilken häst säger jag bara! den är helt underbar och jag är kär punkt här är filmen från finalen idag om någan av er är intressserade av att se hur den ser ut :) http://online.equipe.com/sv/class_sections/31398/results#video - värt att kolla på.

Handlade även riktigt fina och välbehövliga saker på Skara hästsport, bilder får ni se imorgon eftersom jag är för lat för att fixa det nu. Men jag köpte iaf röda Jw ridbyxor, kl-strumpor och en kl-tävlingsskjorta, en kl-fleece, svarta handskar. hehe och där blev man typ  2 lax fattigare men aja tycker jag fick mycket för pengarna faktiskt :)

nya fleecen, ridbyxorna & strumporna, resten får ni se bild på imorgon :)


Res Bärran & Petronella nu på kvällen.

Berrry var verkligen så himla fin! o jääklar va pigg hon var, första gången på flera flera veckor som jag har behövt att bromsa henne istället för att  sitta med sporrarna rakt in typ.. wiiie äntligen börjar hon kännas som vanligt! har lite mer humör & beter sig inte som en lobotomerad häst längre utan nu visar hon verkligen vad hon känner haha :) Men red mycket volter och öppnor/slutor på långsidorna, mycke lydnad helt enkelt, men eftersom det nästan var kolsvart när jag red (har lampa) så blir det ju inte riktigt lika seriöst även om jag försökte, så imorgon blir det ett riktigt markarbetspass på banan & så ska mamma fota :)



snygga tjejooor.

Petronella red jag bara i skritt och trav i väldigt låg form i ca 20 min. :)


JUSSTTTTE när vi åkte hem från grevagården så sprang det en lös ko på andra sidan av motovägen, på bilvägen alltså, usch jag får verkligen ont i själen av sånt, jag vill bara hoppa ur bilen och hjälpa den hem igen, snacka om att den var lite lost, vi undrade även hur långt den sprungit då vi inte såg någon bondgård i närhete direktm usssch stackarn, hoppas allt gick bra iaf..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0